DAMBLDOR
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
novog clana? bilo bi dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ostoji dobra i losa strana,a mi sami biramo na kojoj cemo biti i zajedno sa tom odlukom prihvatamo posledice koje dolaze"
:?

. Ona devojcica iz Finske mocice tek kasnije da nesto napise zato sto joj komp nesto koci, nadam se da vam nece smetati sto zna samo engleski, mada mozemo mi da pokusamo da je naucimo srpski Strava.hit:sta mislite o ovoj teoriji? hari i voldemor na kraju 7. dela imaju duel. voldemor uputi hariju avadu kedavru. a hari nema stapic. i ono izleti hedviga i baci se ispred harija dajuci svoj zivot za njegov. i hari i voldemor pogledaju ka mrtvoj hedvigi i vide kako se njeno telo polako povecava, perje se povlaci, nastaje koza, krila se izduzuju u ljudske ruke, a glava dobija dugu smedju kosu i facu zene sa zelenim ocima. Harijeva majka, Lili Poter. mrtva.:?
![]()
![]()

Mogao bi da prevodis da se mi dzabe ne mucimoFeanor the elf king:Pa ne znam koliko bi ga to rastuzilo, s obzirom da je vec mislio da je mrtva. Mada ko zna. Dobra ti teorija, trebao bi to da predlozis Roulingovoj, mozda i napise. Ona devojcica iz Finske mocice tek kasnije da nesto napise zato sto joj komp nesto koci, nadam se da vam nece smetati sto zna samo engleski, mada mozemo mi da pokusamo da je naucimo srpski
!

Dobro znam i ja ponesto ali ne dovoljno.Feanor the elf king:Nema problema, mada sam ja mislio da vecina vas ovde razume jezik. Ali ajde, ako neko ne razume, rado cu prevesti.![]()