jeeeeeee tristota poruka!!!!!!!!!!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa jesam sram te bilo ti mislis ja neznam sto ogovaras po druge teme...haha ma jok bre a sto bi bio ljut?hit:ma odkud znam sta je to. nije vazno. e...jesi ti nesto ljut na mene?ozbiljno? :?![]()

mogu pouzdano da kazem da bi jos bolje prosla da je postavljena na forumu tinejdzeri a ovde buja zato sto ima nas verne citaoce i stalne posetioce.nego kad si procitao prvu knjigu ja jos pre nego da se proslavi?DAMBLDOR:cestitam i ja sam poslao 2 privatne poruke u vezi toga. samo sve teme koje sam ja postavljo o hp su imale 5 poruka i kraj. a ova prosto buja mazda sto je napravila h sestra?

:wink:neven:imam pitanje za tixi (ili za bilo koga drugog) da li ima slike eme(hermione) ali gde je ona sama da stavim na desktop![]()
imam puno njenih slika poslacu ti nekeneven:imam pitanje za tixi (ili za bilo koga drugog) da li ima slike eme(hermione) ali gde je ona sama da stavim na desktop![]()
Imam i ja dosta njenih slika,pa ako hoces poslacu ti.tixi::wink:neven:imam pitanje za tixi (ili za bilo koga drugog) da li ima slike eme(hermione) ali gde je ona sama da stavim na desktop![]()
.
Nije losa ideja,ali ideju za ime prepustam decacima,oni znaju to, uvek imaju klanove.Zar ne?Pa ako nesto smisli neka javi.hit:gde ste ljudi!evo mene ponovo! vidim lepo ste napredovali dok ja nisam bio tu: 22 strane nije malo :wink: . na zalost meni je ostalo jos svega pola sata na internetu. nemojte se zacuditi ako me nebude dugo ovde. ali obecavam, da cu se truditi da sto pre to sredim. vi samo tako nastavite. i razmisljajte o nasem sajtu.
.
e razmisljao sam nesto, mogli bismo da napravimo neku nasu druzinu, mislim, h sestra, neven, dambldor, hit, feanor, tixi i bliznakinja. da imamo neko zajednicko ime. koje? sta vi mislite? neki klan ili tim... :?![]()
sto da ne!evo ja cu da pocnemhit:ok, bliznakinjo. e, a kako bi bilo da se mi konacno upoznamo. neka svi kazu svoja imena (nemora prezime) i godiste i odakle je. cisto da znamo. mislim, vec se dugo poznajemo i to samo po nadimcima. 8)