ja imam njen mail i rekla mi je da joj pisem sta mi ovde radimo.DAMBLDOR:razmisljam kako bi mogli zauzeti mjesto na popularnim temama odrzava li ko kantakt sa h sestrom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam njen mail i rekla mi je da joj pisem sta mi ovde radimo.DAMBLDOR:razmisljam kako bi mogli zauzeti mjesto na popularnim temama odrzava li ko kantakt sa h sestrom?
a kako mislis da je upoznas preko pricaonice kad ona vise ne dolazi?pa tamo pise da treba da imas neki program ako imas xp.Feanor the elf king:Stvarno bih voleo da upoznam h. sestru. Samo mi nesto nije u redu sa pricaonicom, a ne znam sta... Ima li neko mozda ideju sta da uradim da popravim?
pa otisla je u kanadu.DAMBLDOR:koji je njen e-mail i sta joj je

nemam pojma :?DAMBLDOR:kad se vraca?

slike sam ti poslao a moj mail je nikola89hp@verat.net a kad sam ti poslao slike stigao mi je ovakav mail ja nemam pojma sta je to:hit:e ljudi, evo mene ponovo.
nego, jel ima h sestra tamo komp u kanadi? sto se onda ne prikaci na net pa kod nas ovde.
e nevene i dambldore, dajte mi vase e-mailove. znam vec feanorov. ocu malo da vam saljem nesto. e nevene, jesi poslao one slike?