Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da nece ko ce ih normalan pustiti na slobodu?mada mogli bi jer vise u askabanu nema dementora.nego jesi li ti u stvari registrovani voldemor? :?: a sta mislite o tome kako ce se darslijevi ponasati nakon one pretnje?ja mislim da tetka petunija u dubini duse voli harija. :?

Rajko:
neven:
e ovako imam pitanje ko je rajko da li je to neki novi ili je to registrovani voldemor?tixi odlicno sto si se registrovala!pa cekajte to isto prezime bi moglo da znaci da je i taj decko carobnjak.jel tako?
Ti si me pozvao.
au bre sad sam se setio izvini!obilazio sam stare teme o hp-u i video da si dobar poznavalac i mislim da bi nam dobro doslo tvoje drustvo.pa odgovori mi na pitanja i dobrodosao :wink:

neven:
mislim da nece ko ce ih normalan pustiti na slobodu?mada mogli bi jer vise u askabanu nema dementora.nego jesi li ti u stvari registrovani voldemor? :?: a sta mislite o tome kako ce se darslijevi ponasati nakon one pretnje?ja mislim da tetka petunija u dubini duse voli harija. :?
Mislim da ce se slicno ponasati kao onda kada su saznali da je Sirijus Harijev kum.
Svida mi se tvoja pretpostavka da tetka Petunija u dubini duse voli Harija.
Pozdrav

pa znas ja mislim da ga ona makar malo voli ali da zbog onog glupsona teca vernona i prasca dadlija ona mora da se tako ponasa prema njemu.mislim uopste i ne treba pomenuti da joj je glipi dadli na prvom mestu ali ipak...nego rajko koje ti je omiljeno magicno stvorenje to mi je nekako omiljeno pitanje ja najvise volim testerale i one zadnjoprskajuce skutove.

neven:
pa znas ja mislim da ga ona makar malo voli ali da zbog onog glupsona teca vernona i prasca dadlija ona mora da se tako ponasa prema njemu.mislim uopste i ne treba pomenuti da joj je glipi dadli na prvom mestu ali ipak...nego rajko koje ti je omiljeno magicno stvorenje to mi je nekako omiljeno pitanje ja najvise volim testerale i one zadnjoprskajuce skutove.
Sto se tice tetka Petunije ona je sigurno bila ljubomorna na Lili Poter pa ga i zato ne voli mnogo.Omiljena magicna stvorenja su mi testrali i njuskavci.
Zovi me Rade morao sam da se registrujem sa Rajko jer mi je neko ukrao ime.

tixi:
e,jel bi mogao da mi posaljes one slike kooje ti je h sestra poslala,ili bilo koje drugo,ako ti nije problem(za nevena)
moj mail je tijanaz1@ptt.yu
ako hoces poslacu ja tebi one sto ja imam,a imam ih puno
imam cak neke sa snimanja treceg filma
obavezno cu ti ih poslati a sto se drugih slika tice ja imam samo jednu iz treceg filma i to neku sa melfojem posalji mi i ti neku samo ne tu sto vec imam.evo odma idem da ti posaljem! :wink:

Rajko:
neven:
Sto se tice tetka Petunije ona je sigurno bila ljubomorna na Lili Poter pa ga i zato ne voli mnogo.Omiljena magicna stvorenja su mi testrali i njuskavci.
Zovi me Rade morao sam da se registrujem sa Rajko jer mi je neko ukrao ime.
e pa rade ako i ti imas neku teoriju podeli je sa nama ovde.e a znas sta je glupo sto se neke budale registruju pokupe najbolje nadimke pojave se ovde nekoliko dana i onda odu bez traga.ja se ne secam da sam igde video tog radeta sto ti je ukrao ime.

neven:
tixi:
e,jel bi mogao da mi posaljes one slike kooje ti je h sestra poslala,ili bilo koje drugo,ako ti nije problem(za nevena)
moj mail je tijanaz1@ptt.yu
ako hoces poslacu ja tebi one sto ja imam,a imam ih puno
imam cak neke sa snimanja treceg filma
obavezno cu ti ih poslati a sto se drugih slika tice ja imam samo jednu iz treceg filma i to neku sa melfojem posalji mi i ti neku samo ne tu sto vec imam.evo odma idem da ti posaljem! :wink:
samo mi ostavi tvoj mail
mozes is utra slike da mi posaljes,nije mi bas hitno itd.

Cao,ljudi dta se ima?Ja evo resila da posetim nase malo drustvo.Vidim da pokusavate da pogadjate sta ce biti u sledecoj knjizi.To je stvarno cool.Bila sam na nekim engleskim forumima i oni tamo pricaju svasta vezano za sledeci deo knjige.Ima vrlo razlicitih ideja,a kao sto vidim ima ih i ovde.Samo tako nastavite.E,da svi koji su novi ovde WELCOME!!!

da znate svi, JA SAM LORD VOLDEMOR. registrovao sam se tako zato sto mi neko ukrao nick. e cao bliznakinjo, dobrodosla nazad i pricaj nam o tome sta englezi misle.
rajko, i tebi welcome. nego, ja mislim da tu postoji jedan parametar. pazljivo gledajte.

dzejms sirijus lupin piter snejp lili
hari ron hermiona nevil drako cho

Prvi red su prosla generacija a drugi red nasa, sadasnja generacija. Razmislite. ima tu neke logike. :? :wink:

Evo mene opet. Zanima me hocete li praviti onaj sajt?
Naime, imam jedan predlog, i nadam se da cete se sloziti sa njim. Predlazem da napravimo sajt o Lordu i Harriju... Ja sam poznavalac ove prve teme, dok se vi svakako bolje razumete u drugu. Mislim da bi to bio prvi sajt u kome bi se ove dve knjige udruzile... Mogli bi da stavljamo slike iz filmova (ali i iz knjiga). Sta kazete za ideju, i da li se slazete?
PS. Moze li i meni neko da posalje one slike na feanor_the_elf_king@hotmail.com ?
PSS. Pozdrav iz Britanije! lol

Feanor the elf king:
Naime, imam jedan predlog, i nadam se da cete se sloziti sa njim. Predlazem da napravimo sajt o Lordu i Harriju... Ja sam poznavalac ove prve teme, dok se vi svakako bolje razumete u drugu. Mislim da bi to bio prvi sajt u kome bi se ove dve knjige udruzile... Mogli bi da stavljamo slike iz filmova (ali i iz knjiga). Sta kazete za ideju, i da li se slazete?
PS. Moze li i meni neko da posalje one slike na feanor_the_elf_king@hotmail.com ?
sto se tice slika ja cu ti poslati ali za sajt su potrebne debele pare zar ne :?: o pa voldemore nisam znao da si ti hit. :!:

neven:
Feanor the elf king:
sto se tice slika ja cu ti poslati ali za sajt su potrebne debele pare zar ne :?: o pa voldemore nisam znao da si ti hit. :!:
Pa dobro, moze se napraviti i besplatan, ali sto se tice para, mislim da to nije problem, to bi vec nekako skupili... Besplatan se moze praviti preko yahoo, ali moze i preko jos neke adrese. Onda bi imali ime sajta, ali bi bilo ovako: npr www.imesajta.us, a to mi se ni malo ne svidja :evil:
Mada se isplati... Vazno je da ispadne dobro. Morao bih da se raspitam kod jednog prijatelja hakera, on bi znao to da napravi ocas posla. Vazno je samo imati volje! Pozzzzz

ne, ne, ne. pogresno si me razumeo dambldore. ovaj parametar neoznacava prijateljstvo, vec obican parametar koji pokazuje odnose medju likovima. obrati paznju. dzejms je odlican tragac, ima razbarusenu crnu kosu, naocare i mrsav je. isti je takav i hari. dalje, sirijus. on je lik koji voli da se zajebava, neigra kvidic tolko dobro ko dzejms i najbolji je dzejmsov drug. isti je i ron (samo sto je on drug sa harijem). dalje, lupin. on nevoli da se zajebava previse, neprestano uci i cita knjige, najpametniji je u druzini i stalno pomaze piteru. ista je i hermiona (samo sto ona pomaze nevilu). onda imamo pitera. on je mali, glupi, debeli tupan koji nista sam nemoze da uradi. isti je i nevil. i onda imamo snejpa. on je zao i najveci je neprijatelj dzejmsa. isti je i drako (samo sto je on neprijatelj sa harijem). i nakraju Lili. ona je dzejmsova lepa devojka. ista je i cho (samo sto je ona harijeva).Sta sad kazes? :? :?:

Back