T
tvrdica mc tvrdi
Gost
dambldor je sad vec postavio strazu da cuva harija pa kad bi on krenuo po hermionu vjerovatno bi ga neko pratio i ja cu pokusati da pronadjem nesto o 6 knjizi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ali i ako imaju isto prezime a i ako su rod kako mislis da to moze biti vazno za tok knjige osim ako...pa da!i on je carobnjak jel si to hteo da kazes? :shock:
8)
odvratna jeDevojacko prezime Evans.Lord Voldemor:znas li ti nevene koje je devojacko prezime Lili, harijeve mame?![]()
i ja sumnjam,to ce sigurno imati neke "posledice" u sledecoj knjizi...TVRDICA MC TVRDI:MOZDA JE SLUCAJNOST ALI SUMLJAM DA BI ROULINGOVA TO SLUCAJNO URADILA
da,moguce,ali ako je carobnjak zasto ne ide na hogvorts ili mozda ide u neku drugu skolu,sto je moguce.a i sigurno je pozitivan lik posto dadli se uglavnom sa njima tuce i obozava da ih muci,zar ne?neven:e ovako imam pitanje ko je rajko da li je to neki novi ili je to registrovani voldemor?tixi odlicno sto si se registrovala!pa cekajte to isto prezime bi moglo da znaci da je i taj decko carobnjak.jel tako?
). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna...
Pa dobro, cujemo se uskoro, pozdrav iz Londona!