e evo je dvestota poruka jeeeeeeeee!!!!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e pa u to sam i ja posumnjao ali valjda jeste otkud znam :? sta ti mislisLord Voldemor:E gde je h sestra? nema je nesto puno vremena. ali, bez uvrede...jel ima neki dokaz da je ona retklifova sestra? :shock:

zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?Feanor the elf king:Evo mene opet, izvinajvam se sto se nisam pojavljivao ranije, ali mnogo sam zauzet (skola i tako to...). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna...
Pa dobro, cujemo se uskoro, pozdrav iz Londona!
zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?Feanor the elf king:Evo mene opet, izvinajvam se sto se nisam pojavljivao ranije, ali mnogo sam zauzet (skola i tako to...). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna...

:shock: :x 
pa nakon sto se registrujes prijavi se.a jesi li sacekao da ti stigne poruka za registraciju ako jesi klikni tamo na tu ispisanu adresu.kod mene je to islo jednostavno.Lord Voldemor:NISAM JA RAJKO!!!!j-e-b-ote, neznam sta je sa ovim. ja se lepo registrovao i nista. i dalje sam gost. neznam sta je to!!:shock: :x
![]()

epa vidi ovako tixi luna se pojavljuje u petom delu i ona je kao i hari prisustvovala umiranju nekoga(majke) i ona takodje moze da vidi testerale letece zivotinje koje vide samo oni koji su prisustvovali necijem umiranju.ona je pomalo cudna ali u petom delu ima veliku ulogu. :wink:tixi:ko je luna?
e,ja sam mislila da ce hermiona i ron biti zajednoa,ali imam utisak da ce roulingova namerno nesto zapetljati jer mnogi to misle.a i ne nzam ko mi je rekao da misli da ce hermiona biti sa drakom
:?Ti si me pozvao.neven:e ovako imam pitanje ko je rajko da li je to neki novi ili je to registrovani voldemor?tixi odlicno sto si se registrovala!pa cekajte to isto prezime bi moglo da znaci da je i taj decko carobnjak.jel tako?