DAMBLDOR
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
infidel:ma jok to ti je kevaqridza:EJ JEL SE MENI CINI ILI STE VI MENTALNO ZAOSTALI![]()

sta ima inf????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
infidel:ma jok to ti je kevaqridza:EJ JEL SE MENI CINI ILI STE VI MENTALNO ZAOSTALI![]()
:shock: :shock: :shock:infidel:citam HP 6 + dosta raznih stvari prilicno nejasnih zdravom ljudskom umu
pokusavam da osnujem neko drustvo, slicno sekti, ali bez tih verskih gluposti, zrtvovanja, obreda, sprovodjenja u delo vradzbina ili sta vec rade
bilo bi to drustvo podeljeno u manje grupe, gde bi svaka grupa imala vodju, koji ima zadatak da vodi racuna o grupi
zadatak svake grupe je da se kroz pricu i druzenje priblize jedni drugima i tako postanu bolji ljudi
bili bi organizovani izleti, zavisno od materijalnog statusa clanova, jer je to najveci problem danasnjice
jedna obaveza bila bi nosenje odece koja simbolise pripadnost grupi
ne placa se clanstvo, prolazi se jedan test na osnovu koje vecje odlucuje da li je osoba primljena ili ne
i od mene :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:DAMBLDOR::shock: :shock: :shock:infidel:citam HP 6 + dosta raznih stvari prilicno nejasnih zdravom ljudskom umu
pokusavam da osnujem neko drustvo, slicno sekti, ali bez tih verskih gluposti, zrtvovanja, obreda, sprovodjenja u delo vradzbina ili sta vec rade
bilo bi to drustvo podeljeno u manje grupe, gde bi svaka grupa imala vodju, koji ima zadatak da vodi racuna o grupi
zadatak svake grupe je da se kroz pricu i druzenje priblize jedni drugima i tako postanu bolji ljudi
bili bi organizovani izleti, zavisno od materijalnog statusa clanova, jer je to najveci problem danasnjice
jedna obaveza bila bi nosenje odece koja simbolise pripadnost grupi
ne placa se clanstvo, prolazi se jedan test na osnovu koje vecje odlucuje da li je osoba primljena ili ne
DAMBLDOR:EJ JEL SE MENI CINI ILI JE DAMBLDOR MRTAV:shock: :x
![]()
![]()
![]()
nije sigurno ali sudeci po njihovim postovima veoma je moguce...Turn off the light:DAMBLDOR:EJ JEL SE MENI CINI ILI JE DAMBLDOR MRTAV:shock: :x
![]()
![]()
![]()
:shock: :x :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
zaaaaasto sam ovde morala da saznam???
(idem sad da sirim dalje)![]()
![]()
Inf moze li ovako od sad,sve sto zelis da kazes o sadrzaju knjige napisi bijelim slovima da samo oni koji zele mogu da ih procitaju???infidel:jos nisam sve procitao, ali nema za sad dosta toga bitno
vako
Dambldor daje privatne casove Hariju
Bil i Fler se vencavaju
Tonx je nesto skroz u out-u, jos ne znam zasto
Dambdoru je ruka gadno povredjena i izgleda da ne moze da se izleci
Drako je smrtozder i dobio je zadatak od mracnog gospodara
Hari je kapiten kvidic tima...
citas li knjigu na eng????infidel:jos nisam sve procitao, ali nema za sad dosta toga bitno
vako
Dambldor daje privatne casove Hariju
Bil i Fler se vencavaju
Tonx je nesto skroz u out-u, jos ne znam zasto
Dambdoru je ruka gadno povredjena i izgleda da ne moze da se izleci Drako je smrtozder i dobio je zadatak od mracnog gospodara
Hari je kapiten kvidic tima...
Bravo inf,na to sam mislioinfidel:evo odgovor na pitanje vezano za MelfojaMelfoj je ustvari kaznjen zbog cina koji je napravio njegov otac, tj zbog upada u MM i neuspelog uzimanja prorocanstva
zadatak je smrtno tezak i treba mu pomoc koju dobija od...
zaista nismo toliko propalisofffy:ej,raja,jeste skontali da mi i nismo toliko propali.imamo novih poruka svaki dan,a i u najgore vrijeme kad niko nije dolazio uvijek bi neko poslao bar jednu poruku........
nego,hvala na informacijama.....![]()
![]()
infidel:evo odgovor na pitanje vezano za MelfojaMelfoj je ustvari kaznjen zbog cina koji je napravio njegov otac, tj zbog upada u MM i neuspelog uzimanja prorocanstva
zadatak je smrtno tezak i treba mu pomoc koju dobija od...