Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
citam HP 6 + dosta raznih stvari prilicno nejasnih zdravom ljudskom umu
pokusavam da osnujem neko drustvo, slicno sekti, ali bez tih verskih gluposti, zrtvovanja, obreda, sprovodjenja u delo vradzbina ili sta vec rade

bilo bi to drustvo podeljeno u manje grupe, gde bi svaka grupa imala vodju, koji ima zadatak da vodi racuna o grupi

zadatak svake grupe je da se kroz pricu i druzenje priblize jedni drugima i tako postanu bolji ljudi

bili bi organizovani izleti, zavisno od materijalnog statusa clanova, jer je to najveci problem danasnjice

jedna obaveza bila bi nosenje odece koja simbolise pripadnost grupi

ne placa se clanstvo, prolazi se jedan test na osnovu koje vecje odlucuje da li je osoba primljena ili ne

infidel:
pokusavam da osnujem neko drustvo, slicno sekti, ali bez tih verskih gluposti, zrtvovanja, obreda, sprovodjenja u delo vradzbina ili sta vec rade

bilo bi to drustvo podeljeno u manje grupe, gde bi svaka grupa imala vodju, koji ima zadatak da vodi racuna o grupi

zadatak svake grupe je da se kroz pricu i druzenje priblize jedni drugima i tako postanu bolji ljudi

bili bi organizovani izleti, zavisno od materijalnog statusa clanova, jer je to najveci problem danasnjice

ne placa se clanstvo, prolazi se jedan test na osnovu koje vecje odlucuje da li je osoba primljena ili ne
:shock: :shock: :shock:

DAMBLDOR:
infidel:

:shock: :shock: :shock:
i od mene :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nesto ne valja ,nece da mi otvori,a downloadovala sam je.... :cry: :cry:

jos nisam sve procitao, ali nema za sad dosta toga bitno
vako
Dambldor daje privatne casove Hariju
Bil i Fler se vencavaju
Tonx je nesto skroz u out-u, jos ne znam zasto
Dambdoru je ruka gadno povredjena i izgleda da ne moze da se izleci
Drako je smrtozder i dobio je zadatak od mracnog gospodara
Hari je kapiten kvidic tima...

infidel:
vako
Bil i Fler se vencavaju
Dambdoru je ruka gadno povredjena i izgleda da ne moze da se izleci
Drako je smrtozder i dobio je zadatak od mracnog gospodara
Inf moze li ovako od sad,sve sto zelis da kazes o sadrzaju knjige napisi bijelim slovima da samo oni koji zele mogu da ih procitaju???

infidel:
vako
Bil i Fler se vencavaju
Dambdoru je ruka gadno povredjena i izgleda da ne moze da se izleci Drako je smrtozder i dobio je zadatak od mracnog gospodara
citas li knjigu na eng????

Back