Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
epa evo da podpomognem sestru i izbacim temu na vrh strane kao sto sam rekao knjiga ce se najverovatnije zvati hp i odbegli kentaur i izgleda da ce govoriti o novom nastavniku predvidjanja kentauru i uzgred nevil postaje sve vazniji za tok knjige.a za sve koji zele slike harija neka ostave e-mail i sestra koja je zaista rod danielu ce vam ih poslati!!!

neven:
epa evo da podpomognem sestru i izbacim temu na vrh strane kao sto sam rekao knjiga ce se najverovatnije zvati hp i odbegli kentaur i izgleda da ce govoriti o novom nastavniku predvidjanja kentauru i uzgred nevil postaje sve vazniji za tok knjige.a za sve koji zele slike harija neka ostave e-mail i sestra koja je zaista rod danielu ce vam ih poslati!!!

Hvala na tome neven vidis da smo dobri kao tim,zar ne? :wink: Ako hoces mozes mi i ti pisati nesto na e-mail.Idalje odgovaramo na vasa pitanja! :P

Epa da napravimo rezime znaci znamo sve o petoj knjizi i svi je citamo ili smo je procitali a o sestoj znamo da ce se zvati harry potter i odbegli kentaur i da je nevil od sve vece vaznosti.Ali sad znamo kako izgledaju i korice na njima je nesto sto lici na feniksa crveno je i leti i neka otvorena vrata iz kojih prodire svetlost informacija je iz jednih novina.

ja ceo dan ne mogu da primam poruke pojavi mi se neki katanac i dole username i pasword ali valjda ce se popravi.znaci vratila si se sa rodjendana e super ujutru nije bila neka navala ali sam odrzao temu na vrhu stranice da bude upadljiva.

neven:
ja ceo dan ne mogu da primam poruke pojavi mi se neki katanac i dole username i pasword ali valjda ce se popravi.znaci vratila si se sa rodjendana e super ujutru nije bila neka navala ali sam odrzao temu na vrhu stranice da bude upadljiva.

Hvala ti na tome,bas si srce! :P :oops: Nadam se da ce ti brzo stici!A Aniti sam vec poslala sliku.

Pozdrav za Harijevu sestru , stvarno si cool , ja se tvom bratu jako divim i njegov sam veliki fan , procitala sam sve knjige, gledale oba filma (jedva cekam treci), volela bi da mi posaljes neke slike kao i da mi pricas o sebi i njemu. Ja sam ovde svaki dan . Boze kako ti se divim , Harijeva sestra , kako je to cool sta bih ja dala da sam njegov rod , Hari je stvarno sladak , zar ne . Odgovori mi MOLIM TE

Back