H
Harrijeva sestra
Gost
a svi koji zele njegove slike neka me kontaktiraju.Uvak sam tu! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lord_Voldemor:Oni koji vise cene mracnu stranu nek se pridruze Lordu Voldemoru kao smrtozderi. inace, svi ste ok (osim blatokrvnih) i sajt je ok.
![]()
hvala sto mislis da je sajt cool. neven:epa evo da podpomognem sestru i izbacim temu na vrh strane kao sto sam rekao knjiga ce se najverovatnije zvati hp i odbegli kentaur i izgleda da ce govoriti o novom nastavniku predvidjanja kentauru i uzgred nevil postaje sve vazniji za tok knjige.a za sve koji zele slike harija neka ostave e-mail i sestra koja je zaista rod danielu ce vam ih poslati!!!

tvrdca mc tvrdi:ja sam cuo hp i POTRAGA ZA KENTAUROM?![]()
neven:dobro vec znamo kako se zove ali zna li neko mesto o toku knjige?i posalji mi sliku na nikola89hp@verat.net

Harrijeva sestra:Slike sam poslala.Nadam se da cete ih bzo dobiti.Ovo se odnosi na nevena i keplu.![]()
neven:ja ceo dan ne mogu da primam poruke pojavi mi se neki katanac i dole username i pasword ali valjda ce se popravi.znaci vratila si se sa rodjendana e super ujutru nije bila neka navala ali sam odrzao temu na vrhu stranice da bude upadljiva.
ops: Nadam se da ce ti brzo stici!A Aniti sam vec poslala sliku.