Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ovako posle duzeg pretrazivanja saznao sam odgovor na pitanje bliznakinje ali i za sve nas da treci deo filma "hp i zatvorenik iz askabana" dolazi u bioskope tek sledece godine dakle 2004 i to aprila a i nabavio sam neke slike iz tog filma koje nisu bas najbolje ali su dragocene s obzirom da su preuzete od casopisa koji je prvi uspeo da dodje na snimanje filma.

A sto se tice onog sa Emom(Hermionom) i Harijem,to su samo glasine.Zapravo Harry(Daniel)je imao devojku na pocetku drugog filma,a za Hermionu ne znam.Ona kaze da joj se svidja neki iz te druzine,ali to moze biti i Melfoj zar ne? :) Zapravo imam slike Melfoja i stvarno je sladak,nema onako zalizanu kosu i jako je visok. :P Sve je moguce! :?

e evo jos podataka o trecem delu filma nastavnicu za predvidjanje sibil treloni koja se tek sad pojavljuje ce glumiti ema tompson a mene zivo interesuje ko ce glumiti kentaura u petom delu.uzgred i ja mislim da je vreme gosp. prstenova i matrixa proslo oni su zavrsili karijeru dok od hp mozemo da ocekujemo i jos knjiga a i filmova. :)

kao prvo sedma knjiga nikako nece biti zadnja jer ce hp kroz knjigu biti pracen sve do kraja skolovanja.a snejp je i meni uvek bio sumnjiv ali vec znate da mu damblador veruje a kome on veruje tesko da ce ga ikada razocarati.bas orginalnije zvuci kad se kaze onaj koji se nesme imenovati mozemo i tako da ga zovemo. :)

Da uspevamo!Najbolji smo!!! :D Nego sto se tice Snejpa mislim da je svakom po malo sumnjiv.Uostalom koliko sam cula JKR je rekla jednom prilikom na BBC(americki program)da ona nije napisala knjigu o Harriju kao odraslom,ali ako budu citaoci i gledalaci hteli mozda ce napisati! :) Sta mislite o tome?

Ja mu jesam dalek rod ali se retko kad cujemo.Zapravo jedino kad moja baba iz Kanade to sredi.Uostalom on nevoli da ga kako mi to kazemo smaraju oko folma i popularnosti.Nekad je cak i vrlo povucen.

ne bilo bi cudno da igra kvidic jer bi se onda junaci razdvojili a ako je joana plakala kad je ubila sirijusa sta li bi onda tad uradila.e stvarno ima tu nesto oko tih zelenih ociju ali me damb nervira ima da umre a nece reci hp nijednu tajnu

Back