nick mi je tixi,a broj je 326865006
daj i ti meni tvoj
daj i ti meni tvoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:x

Zar moras da nas podsecas da sutra pocinje skola,JAO!!!!Nisam ni lektiru procitala!!!!GLUPI NIKOLETINA BURSAC,koj je to smor od knjige.Sto nam ne uvedu HP kao lektiru e tada bih citala sa zadovoljstvom.he heneven:Ovde nema nikoga dobro neme veze.neka svi kada se vrate kazu koja su smena da bi znao kad ste tu ja sam sutra prepodnevna i bicu tu negde od pola dva. :wink:
Ovo sam ja pisala.Anonymous:Zar moras da nas podsecas da sutra pocinje skola,JAO!!!!Nisam ni lektiru procitala!!!!GLUPI NIKOLETINA BURSAC,koj je to smor od knjige.Sto nam ne uvedu HP kao lektiru e tada bih citala sa zadovoljstvom.he heneven:Ovde nema nikoga dobro neme veze.neka svi kada se vrate kazu koja su smena da bi znao kad ste tu ja sam sutra prepodnevna i bicu tu negde od pola dva. :wink:![]()
:x !!! feanore, zovi merenven malo da dodje. ali brinem se za h sestru. sta je s njom? :?
He he, svi maju problem sa vremenima. ALi nisi nista ozbiljno pogresila. Samo tako nastavi. Videces da ce vremenom tvoj engleski postati odlican...Bliznakinja:Feanor da li sam negde pogresila?Sve imam osecaj da sam sve izgresila.Idu mi lose vremena!
your english is great, im not a native speaker so i make loads of mistakes.Evo, ubacio sam te u kontakte, izvini sto to nisam uradio sinoc, ali morao sam da idem sa neta (hitan posao sam imao...). Uglavnom, moj broj je 201827288tixi:nick mi je tixi,a broj je 326865006
daj i ti meni tvoj
U slucaju da nekome treba prevodMerenven:hey!
yeah i've read the 5th book, about 4 times.. cant remember anymore... wow must be cool to have a twin, like fred and georgeyour english is great, im not a native speaker so i make loads of mistakes.
talk to u soon
Merenven
, tvoj engleski je odlican, ja nisam iz engleske tako da pravim mnogo gresaka. cujemo se uskoro