Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neven:
Ovde nema nikoga dobro neme veze.neka svi kada se vrate kazu koja su smena da bi znao kad ste tu ja sam sutra prepodnevna i bicu tu negde od pola dva. :wink:
Zar moras da nas podsecas da sutra pocinje skola,JAO!!!!Nisam ni lektiru procitala!!!!GLUPI NIKOLETINA BURSAC,koj je to smor od knjige.Sto nam ne uvedu HP kao lektiru e tada bih citala sa zadovoljstvom.he he :D

Anonymous:
neven:
Ovde nema nikoga dobro neme veze.neka svi kada se vrate kazu koja su smena da bi znao kad ste tu ja sam sutra prepodnevna i bicu tu negde od pola dva. :wink:
Zar moras da nas podsecas da sutra pocinje skola,JAO!!!!Nisam ni lektiru procitala!!!!GLUPI NIKOLETINA BURSAC,koj je to smor od knjige.Sto nam ne uvedu HP kao lektiru e tada bih citala sa zadovoljstvom.he he :D
Ovo sam ja pisala.
E da ja sam pre podnevna smena i bicu ovde oko 2

Hi Merenven,my name is Sophia and i'm also crazy about Harry Potter like everybody here.I red the 5th book and I can tell you that is very good.Have you red it yet?If you didn't keep on reading.I'm very glad that you're here,because it is very interesting to talk with someone on English.I have a twin sister and she's better than me in English so I'm sorry if my English is not very good.I just wanna say WELCOME!!

P.S I'm sorry again if my English is not very good,I'm very bad in writing.

e cao, drustvo. znaci ovo je FANTASTICNO!!!43 strane...a znao sam da cete dogurati dotle dok sam ja odsutan. jaoj nepitajte. bili mi juce neki smorni gosti ceo bozji dan. pa se nakacili na kompjuter i samo su igrali neke igrice. vidim da se i neven vratio. i bliznakinja. to je super. ali glupa skola pocinje. neeeeeee :evil: :evil: :evil: :x !!! feanore, zovi merenven malo da dodje. ali brinem se za h sestru. sta je s njom? :?

video sam da mi je zakljucana soba join the dark side. ma boli me uvo. ionako sam stalno ovde sa vama. bolje mi je.
(aca): feanore vidim da nisi znao odgovor na pitanje. evo ja cu ti reci. vodja dzinova je golgomat.
eto, to je malo bio moj brat. :)

hmmm...posto vidim da nema nikog reci cu samo da mi je veoma drago zbog nase slave ( najbolja tema bre) i poruka za nevena: zao mi je, i ja bih voleo da mogu da ti posaljem taj crtez, i tixi mi je trazila isto ali nemogu da saljem e-mailove preko cni-a. jel znate sta je to?

Merenven:
hey!
yeah i've read the 5th book, about 4 times.. cant remember anymore... wow must be cool to have a twin, like fred and george :) your english is great, im not a native speaker so i make loads of mistakes.
talk to u soon

Merenven
U slucaju da nekome treba prevod :)
da, procitala sam pretu knjigu, oko 4 puta... ne mogu vise da se setim... wow, mora da je strava imati blizanca, kao fred i dzordz :), tvoj engleski je odlican, ja nisam iz engleske tako da pravim mnogo gresaka. cujemo se uskoro
mrenven

Back