- Poruka
- 6.146
Још мало и биће спремно за надоградњу на ЕМUI 12.
Отворена тест надоградња на EMUI 12 и за ове телефоне.
Отворена тест надоградња на EMUI 12 и за ове телефоне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ћирилице и даље нема (мислим на радно окружење не на тастатуру)?Стигао је EMUI 12! Прво надоградња Андроид-а није се догодила, и даље је остао на 10-ки тако га детектује CPU Info преузет са AppGallery, али брзина рада телефона се драстично повећала, сам телефон лети, и да не пише више "Powered by Android" нити пише више "android" у кернелу. Телефон је барем постао за 30% бржи и све лети.
Pogledajte prilog 1088984
Нема. Има само латиница иако има босански (латиница) и хрватски. Буквално не видим смисао.ћирилице и даље нема (мислим на радно окружење не на тастатуру)?
беше центар Хуавеја за Балкан и даље у Загребу или им је руководство из Хрватске?Нема. Има само латиница иако има босански (латиница) и хрватски. Буквално не видим смисао.
беше центар Хуавеја за Балкан и даље у Загребу или им је руководство из Хрватске?
Како није битно? Хајде Израелцима остави само латиницу а не и њихово писмо па да видиш да ли ће се такав уређај продавати у Израелу...Јок него је у Београду. Сви језици преферирају латиницу. Не видим шта је то битно.
Hm okupaciono pismo... ti imas neku agendu...a radi se prosto o pragmaticnim razlozima... ako citamo i cirilicu i latinicu nema potrebe da podrzavajuШто се тиче Хуавеја њима замерам искључиво то што су прихватили да спроводе дикриминацију Срба јер од свих подржаних језика само Србима је онемогућно њихово писмо већ им се намеће окупационо...!
Како није битно? Хајде Израелцима остави само латиницу а не и њихово писмо па да видиш да ли ће се такав уређај продавати у Израелу...
Чак се и Казахстанцима и даље нуди и ћирилица а нама јок!?
Битно је јер само ми у Европи имамо ту двојезичну накараду. Грци пробали па одустали кад су видели куда то води.Јок него је у Београду. Сви језици који имају ћирилицу и латиницу они преферирају латиницу. Не видим шта је то битно.
Хајде полако, проблем са батеријом је везан за сам ЕМУИ 12 или просто мора да се ресетује телефон ради чишћења меморије од позадинских процеса?ЕMUI 12 сише батерију и греје се телефон више него код EMUI 11. Примера ради ако вам је батерија код EMUI 11 трајала од 80% до 20% како сам га ја пунио 6 сати SOT-a овде се то испразни за 5 сати SOT-a!!! Прича како је Android такође пада у воду јер температура процесора скаче па је препорука је да не користите GSpace и да га избегавате кадгод то можете. Ја га не користим никад и батерија док је био AOSP само без ових чуда монструозно је трајала.
Решење за батерију урадите ресет телефона сутрадан кад вам стигне нови HMS Core и сад све нормално ради.
Екслузивно!!!
У продаји y Србији од 7.2.2022 P50 Pro и P50 Pocket.
Хајде полако, проблем са батеријом је везан за сам ЕМУИ 12 или просто мора да се ресетује телефон ради чишћења меморије од позадинских процеса?
Какво је сада стање по питању батерије. Да ли је до неоптимизације или пак неки процеси у позадини раде прековремено?Проблем са батеријом је наступио након надоградње на EMUI 12 а делимично се решио кад ми је стигла надоградња за HMS Core и онда сам ресетовао телефон.
Какво је сада стање по питању батерије. Да ли је до неоптимизације или пак неки процеси у позадини раде прековремено?