- Poruka
- 6.146
A jel to mora svaki put da se ulogujes![]()
Не. За HuaweiID треба ти само број телефона.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel to mora svaki put da se ulogujes![]()
Можда најважнија функција HarmonyOS долази следеће године када буде изашла верзија 3 за јавност! HarmonyOS 3.0 доноси компајлер који ће моћи да било који сорс код написан у JS, Javi или C да компалује у HarmonyOS HAP или APP фајл! Мада ту недостаје Котлин. HAP фајлове можете да покренете било где док APP фајлови су они који се стављају у AppGallery!

Ihhh, pa daj meni taj P50Čitava 3mm je manji a za isto toliko veći ekran od ovog mog. Težina ista.
U konkretnom slučaju, mogli su. Xperia 10 III je 2mm kraća pa su ipak ugradili bateriju od 4500mah. Ali izgleda niko ne voli debeo tel i praktično je jedini te dužine iz protekle godine a da je baterija 4000+.Па види добар је то телефон али је што се тиче величине оно кнап. Жао ми је што нису направили телефон мањих димензоја као P40 што је али шта је ту је.
Height
156.5 mm - значи кнап...
Width
73.8 mm
Depth
7.92 mm
Ево мало P50 са EMUI 12 (Device+). Слике су преузете са Hauwei Global тако да можемо да потврдимо да и он долази али тек следеће године како стоје ствари за глобално тржиште.
Овде можете да видите спецификације:
https://consumer.huawei.com/en/phones/p50/specs/
![]()
![]()
И најважније Huawei je решио проблем са 5G јер су кренули да развијају 5.5G! Неуништиви су.
Погледајте најновији Huawei P50 Pro 5G
![]()
U konkretnom slučaju, mogli su. Xperia 10 III je 2mm kraća pa su ipak ugradili bateriju od 4500mah. Ali izgleda niko ne voli debeo tel i praktično je jedini te dužine iz protekle godine a da je baterija 4000+.
Izgleda da je nemoguće imati tanak telefon a sa velikom baterijom
| Dimensions | 148.9 x 71.1 x 8.5 mm (5.86 x 2.80 x 0.33 in) |
| OS | Android 7.0 (Nougat), upgradable to Android 9.0 (Pie), EMUI 9.1 |
| Chipset | Kirin 960 (16 nm) |
| CPU | Octa-core (4x2.4 GHz Cortex-A73 & 4x1.8 GHz Cortex-A53) |
| Internal | 64GB 4GB RAM |
Pa ima taj Sony kao izuzetak.Ма мени није проблем дебљина колико ми је проблем висина. Батерија је добра.
Ово су димензије моје P40-ке и онда сада погледај са димензијама P50-ке.
Dimensions 148.9 x 71.1 x 8.5 mm (5.86 x 2.80 x 0.33 in)
Искрено не знам шта је проблем било ком произвођачу да направе телефон оваквих димензија а да буде флегшип?
Него што се тиће update-a погледај докле то иде...
Huawei Mate 9 добио је HarmonyOS у Кини!
OS Android 7.0 (Nougat), upgradable to Android 9.0 (Pie), EMUI 9.1 Chipset Kirin 960 (16 nm) CPU Octa-core (4x2.4 GHz Cortex-A73 & 4x1.8 GHz Cortex-A53)
Internal 64GB 4GB RAM
![]()
Eво како изгледа након надоградње на HarmonyOS. Видим да су му додали док.
![]()
Иначе у Huawei Nova 8i који недавно стигао код нас уграђен је Snapdragon 662 али више RAM-a него код Mate 9.
AnTuTu 9
The AnTuTu Benchmark measures CPU, GPU, RAM, and I/O performance in different scenarios
Snapdragon 662
208726
Kirin 960 +23%
257028
Pa ima taj Sony kao izuzetak.
Mislim da igre i upotreba kao što je navigacija, najviše doprinose da telefoni naginju u fablet kategoriju A baš su skresali bezele na p50, tu više nema šta da se smanji.
Nije.. Taj Sony je midrange ali bukvalno ni jedan drugi model nemaš nego je ili on ili iphone.Ma има Sony...
Xperia 10 III
Dimensions 154 x 68 x 8.3 mm (6.06 x 2.68 x 0.33 in)
Aли мршаво ми је то... није то ранг P40 или iPhone-a.
E сад предност Sony-a што можеш да му ставиш SalifishOS нарочито на 10-у.![]()
Nije.. Taj Sony je midrange ali bukvalno ni jedan drugi model nemaš nego je ili on ili iphone.

Da i taj...Ne verujem da mu je kamera loša nego mislim da ti se ne bi svideo UI. Imao sam 5.godina Zenphone 2 Laser i kad je počeo da izdiše, odnesen ga u servis i oni ljudi nisu umeli ni u svojstva da mu uđu, kamoli nešto drugo.Имаш и Asus Zenphone 8 заборавио сам који је најсличнији димензија P40-ке. Само што камера не може да се мери са истим.![]()

Овај видео такође можете да видите да је EMUI 12 je базиран на OpenHarmony и да имате доказе. Овако ће бити док HarmonyOS не буде био спреман за глобално тржиште.