mario80
Stara legenda
- Poruka
- 89.564
Loži nas na neki novi os a nema ni vajber u ponudi, meni ovo deluje baš kao trolovanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si uradio tako i treba.Да прекинем троловање теме јер видим шта се ради са њом једноставним разоткривање тролова односно људи који шире лажне информације .
Ако је то дозвољно да се затрпава тема ЛАЖНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА немам речи.
Corpus delicti! Буквално сте ме натерали да уђем у AppGallery и да урадим скриншот.
Pogledajte prilog 996105
Pa dobro ako mislis da je trolovanje, znas kako se odavnina gasi trolovanje?Loži nas na neki novi os a nema ni vajber u ponudi, meni ovo deluje baš kao trolovanje.

Ne ima Viber ali nije original ,sta god mu to znacilo.Loži nas na neki novi os a nema ni vajber u ponudi, meni ovo deluje baš kao trolovanje.
Ako si uradio tako i treba.

Ti bre ko da si na ratistuНе. Viber je оригинал јер Huawei има ЕМUI (Andrioid) са Huawei Mobile Services и свој сервис за нотификације.
Чисти Андроид обично овако функционише:
AOSP + GMS (за нотификације) + GAPPS.
али може и овако
AOSP + GMS (мој стари телефон, могу да побришем све Google апликације без рутовања)
АОSP + HMS (Huawei, Honor до скоро, сада су опет добили Google)
AOSP + microG project
АОSP + Samsung сервиси (Кина) - јер тамо нема Google!
AOSP + Mi Сервиси (Кина) - јер тамо нема Google!
AOSP без икаквих сервиса
HarmonyOS надоградња за телефоне тек треба да дође за глобалне моделе (ЗА САДА ЈЕ САМО ЗА КИНЕСКЕ МОДЕЛЕ) и може да покрене Андроид апликације као што SailfishOS може исто да покрене и да инсталира APK а диструбиција је RedHat/Fedora но како је фински и фирма није битна, мислим на Jolla-у онда немаш пропагандну машинерију и притиска. Имаш код нас да купиш Matepad 11 по промотивној цени са HarmonyOS-ом. Него ја и даље не могу да верујем колики је степен троловања овде присутан, колико се толерише појединим људима и како људи мисле да је све маркетинг.
Прво, да свима буде јасно о том оперативном систему не можеш нигде да пронађеш и да ја овде нисам писао и преносио са неких других извора не би никад неки домаћи медији писали о њему. Зашто га нема? Јер је кинески, јер је Huawei...Све што сам писао пренето је са других сајтова или урађен скриншот.
Ево још, чисто да убијем тролове...
Pogledajte prilog 996205

Koja je osnovna razlika izmedju androida i harmony os a vidim da oba koriste linux kernel i bukvalno iste kodove ,samo nemoj u vezi GUI to me ne zanima?HarmоnyOS покреће од микроталасне пећнице до аутомобила. Престани више да гуташ западну пропаганду.
Koja je osnovna razlika izmedju androida i harmony os a vidim da oba koriste linux kernel i bukvalno iste kodove ,samo nemoj u vezi GUI to me ne zanima?
Sta bi to mene toliko novo i revolucionarno drugacije privuklo da bih uopste koristio taj sistem eto tako da preformulisem pitanje?
Ipak je to i dalje ***** od androida u drugom pakovanju ,tako da cu svakako preskociti to .Разлика је та што HarmonyOS je Internet of Everything оперативни систем или 3rd gen OS а Андроид је само за телефоне, таблете и тако...
HarmonyOS је Linux микрокернелски оперативни систем а Android је монолитски као и сви GNU/Linux-и.
iOS има хибридну архитектуру значи нешто између микрокерленске и монолитске али iOS је само и искључиво оперативни систем за телефоне HarmonyOS je за све.
Аpple - сваки уређај по један оперативни систем (iOS,MacOS,WatchOS)
Huawеi - сви уређаји покрећу један исти оперативни систем -> једна апликација -> кроз све уређаје
Аndroid - Linux намењен пре свега за телефоне те стога за све мора да се уради посебна апликација имаш YouTube и YouTube for TV на пример.
Ipak je to i dalje ***** od androida u drugom pakovanju ,tako da cu svakako preskociti to .
Auuuu ja takvih problema 0Hoće opet svaki dan da bude 1-2 gb trasha?Pogledajte prilog 998141
Ako svaki dan moram da cistim kes neka hvala ,da odrzavam sistem sta da odrzavam …Нека, то је избор, нико те није терао. Овде причамо о Хармонију.
Koliko sam Harmony os zauzima sistemsku memoriju ?
Huavej još gori piše 18 gb automatski obrisano
Dobro sam i ja prošao.