- Poruka
- 89.567
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je ok ,tako i meni na ios 6.38 GB.6GB је инсталација на кога ће је ослобођено 7GB меморије поред тога што има Android 10 у себи.Имаш на претходним страницама све што заниам о томе колико заузима. OpenHarmony још мање заузима...
Imam Alkatel i imam 32 GB memorije.Dosta prostora.Jedna trecina popunile aplikacije,dve trecine prazno.Imam na njemu i SD karticu od 32 GB,pa kad predje polovinu opterecenja na telefonu,prebacicu na SD,da oslobodim internu memoriju.To je ok ,tako i meni na ios 6.38 GB.
Zanima me posto vidim da neke verzije androida cepaju i preko 20GB sto je bas mnogo.
Ja imam 64 GB i bas dosta prostora mi ostalo preko 50 …Svi ti sistemi posle nekog vremena đubretom progutaju svu memoriju telefona kako bi korisnik morao opet da kupi novo đubre sa još više memorije.
Meni je krš android poždrao skoro svu memoriju mobilnog telefona a imam možda 10 aplikacija! Fotke idu na mem karticu!
Pogledajte prilog 998664
Ovo "other" kada vidim bacio bih atomsku bombu na ksiaomi i onog ko izmisli android! Posle pola godine glupi android nagura 9 gb gowana!
Nekad su bili ekspertsi sistemi, pa se odustalo od toga. pa prolog, pa sad neuronske mreze.
Pa ML, doci ce zahladjenje i za to i prestace o tome da se prica na neko vreme.
Dakle ta vera da mogu robotima da zamene ljude je slepa.

Sad bas gledam 400 evricaKolko košta dao bih za pristojan 10" 50-60 evra al da ima odličan tft. Da se ne ćoravi, za prelistavanje štampe.
Za te pare tesko oko 70-100 evra polovan a dobro ocuvan tablet moze da se nadje.Kolko košta dao bih za pristojan 10" 50-60 evra al da ima odličan tft. Da se ne ćoravi, za prelistavanje štampe.
Pa ovi kinezi su skroz oboleli mentalno gledam onaj ksiaomi 4k tv skuplji od lg 4k. Prodaje se na haubi automobila i na KP sajtu, zamisli kakva je garancijaSad bas gledam 400 evrica