HarmonyOS (OpenHarmony, Huawei)

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Apropo OSa, kako stoje stvari, da li će biti Huawei ekskluziva ili...?

Биће онако како буду имали способност да производе чипове. Тренутно су фокусирани само на оперативни систем и на кинеско тржиште.

Примера ради Sony

Пазите сад, бренд има четири модела из серије Xperia то су 1,5,10 и L a 10-ка може да дође са SailfishOS оно лаганини. Можеш да га наручиш од Jolla-e.

Јел им фали нешто? Не.
Јел имају лове да наштанцују телефоне? Да.
Јел то желе или планирају? Не.
Јел имају своје фанове? Да.

Pa operativni sistemi su strogo vezani za nove procesore i memorije i baterije, za interpolarizaciju fotografije sa 1 na 500 megapiksela ti treba zahtevan softver i zahtevni procesori, memorije pa i megavat baterija. Normalno to je ekskluziva :D

Za napaljene je to ekskluziva a za normalne ljude presipanje iz šupljeg u prazno. I još na sve to nemaju ni ap store kako treba nego negde, nešto, tamo... Radi odlično majkemi :D

Pa operativni sistemi su strogo vezani za nove procesore i memorije i baterije, za interpolarizaciju fotografije sa 1 na 500 megapiksela ti treba zahtevan softver i zahtevni procesori, memorije pa i megavat baterija. Normalno to je ekskluziva :D

Za napaljene je to ekskluziva a za normalne ljude presipanje iz šupljeg u prazno.

HarmоnyOS покреће од микроталасне пећнице до аутомобила. Престани више да гуташ западну пропаганду.

Дошао је!!!! Сад ће и код нас!!! :klap: :zurka:

1629399936732.png

Ево које продавнице да користите. Кад сте нашли апликацију на Petal Search обавезно је ставите у колекцију.

Eво вам ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА да преузмете Firefox! Нема реклама. Нема трекера. Слушајте YouTube у позадини. Нормална пријава на Google налог без MicroG. СВЕ У ЈЕДНО. Постоје још алнтернатива на пример UC Turbo са AppGallery пушта YouTube у позадини, имате такође и YouTube Vanced, NewPipe који се појавио и на AppGallery!

Уживајте и обавезно додајте ово у колекцију! :zurka:

https://github.com/mozilla-mobile/fenix

1629402852961.png

Poslednja izmena:
СПЕЦИЈАЛНО! Први тест у Европи! HUAWEI P50 Pro са прединсталирам HarmonyOS-ом!

У питању је промотивно паковање (за новинаре) а оно долази без пуњача. За купце је друго. Имате на YouTube-у ту верзију.

Али му је Huawei послао и пуњач јер пуњач иде када купите телефон!

Poslednja izmena:
Da pogađam osim punjača fale i aplikacije u telefonu? Dobro su smislili nema više ni punjača i to mora da se kupi na kalenić pijaci sa sve aplikacijama :-

Ma докле више троловања?! Написао сам да је ово промотивно паковање за новинаре а не за купце и већ је коришћен као што можеш да видиш. За купце овако изгледа...

Али ето кад морам све да цртам... не да добијаш пуњач већ циглу.

А за стање у Huawei-у криви америчку владу а не само компанију или Google.
Када видим вашу пљувачину испаде као да је компанија желела ово стање...

Poslednja izmena:
dokle se budes bavio advertisingom. nije to trolovanje ne napada tebe kao licnost nego proizvod koji reklamiras :p

Пошто је жив човек не може да буде бот може да буде само трол. Ја се држим теме за разлику од неких који долазе овде да само тролују и затрпају је небитним стварима, да се човек запита да ли човек зна да чита?. Ако је држати се теме, пренос вести рекламирање онда свака част.

Poslednja izmena:

Моја последња порука пре него што је кренуло МАСИВНО троловање ако је ово било рекламирање онда свака част а тема је HarmonyOS који је IoT оперативни систем!

Значи апсолутно свака част за уништавање теме.

Пошто је жив човек не може да буде бот може да буде само трол. Ја се држим теме за разлику од неких који долазе овде да само тролују и затрпају је небитним стварима, да се човек запита да ли човек зна да чита?. Ако је држати се теме, пренос вести рекламирање онда свака част.
a cuj reklamiranje je ovde zabranjeno. No kako se razvila tema pa nije cist ad, ljudi imaju slobodnu volju da kritikuju
i hvale, no forks no panics, samo opusteno :P

Viber као најпопуларнији месенџер у Србији је доступан на AppGallery и уз то Huawei сарађује са Viber-ом па очекујете и HarmonyOS оригиналну апликацију међу првим популарним поред TikTok-a који постоји. Толико о причи.

1629515996951.png

Viber као најпопуларнији месенџер у Србији је доступан на AppGallery и уз то Huawei сарађује са Viber-ом па очекујете и HarmonyOS оригиналну апликацију међу првим популарним поред TikTok-a који постоји. Толико о причи.
Pogledajte prilog 995688
Viber se bas slabo koristi a nekad je vise to bilo.Po ovom grafikonu ispade da pretezno balkanske zemlje to koriste,jel imas Viber koliko puta me neko pita ebo vas Viber :hahaha:

Pogledajte prilog 995688
Šta još nemaju vajber za harmony OS? Svašta. Pa ko će to da kupi?!??

Viber se bas slabo koristi a nekad je vise to bilo.Po ovom grafikonu ispade da pretezno balkanske zemlje to koriste,jel imas Viber koliko puta me neko pita ebo vas Viber :hahaha:

Viber се највише користи у Србији. Лично га немам као нити једну другу сличну апликацију која ми тражи број телефона али знам да је незаменљив а друге државе ме не занимају и шта се користи у свету. Лично би од сличних апликација које траже број телефона више волео да се овде више користи Телеграм којег такође имаш на AppGallery јер Телеграм може да се користи без сихронизиације са контакт листом.

Poslednja izmena:
Viber се највише користи у Србији. Лично га немам као нити једну другу сличну апликацију која ми тражи број телефона али знам да је незаменљив а друге државе ме не занимају и шта се користи у свету. Лично би од сличних апликација које траже број телефона више волео да се овде више користи Телеграм којег такође имаш на AppGallery јер Телеграм може да се користи без сихронизиације са контакт листом.
Sta mi vredi Telegram kad ga ovde retko koriste .Licno ne volim Viber isto nego eto imam ga radi reda.

Да прекинем троловање теме јер видим шта се ради са њом једноставним разоткривање тролова односно људи који шире лажне информације .

Ако је то дозвољно да се затрпава тема ЛАЖНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА немам речи.
:rtfm:

Corpus delicti! Буквално сте ме натерали да уђем у AppGallery и да урадим скриншот.
1629560784243.png

Poslednja izmena:

Back