HarmonyOS (OpenHarmony, Huawei)

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Huawei неће никад престати да се бори упркос контиунираних саботажа америчких табаџија!
🧹

Извор: Smartlife, Huawei Mobile

1629392517243.png

Ko ce to da kupi ?
Super je ova diskusija izmedju tebe i Maria i opet kazem super sto je Huawei napravio svoj os samo bi bilo dobro da se sto vise distanciraju od androida i Amera.
Биће нешто као Galaxy Z Flip. Тај концепт преклопа је био јако попупларан у Америци. Моторола.

Meni nikada nisu pucali displeji ni na jedan telefon slucajno ,samo namerno kada sam razbio staru nokiu e7 da vidim koliko je gorilla glass izdrzljiva pa posle jedno 10 bacanja je puklo staklo ,a pre dok sam ga koristio isto mi padao nekoliko puta i nista .
Ni meni nikada nije pukao displej a imao sam ohoho telefona. Ovaj je samo kvrcnuo u ćošku valjda zato što je lepljen pa nema amortizaciju prilikom pada. A pao na zadnju stranu vidi se na poklopcu baterije tj na onoj silikonskoj futroli.
Jeebiga lepljeni kineski telefoni to sam prvi put u životu video da tel nema jedan šraf.

Nov telefon tek sam ga uzeo možda par meseci. Aj nema veze uzeo sam drugi opet kineski ali sada pazim da mi slučajno ne ispadne.
Jedino mi smetaju te tastature za kineske prstiće ovo sve ostalo je pristojno.

Kod ovog huaveja ne mogu da svarim kako imaju krš app store. Koristio sam te zamenske app store i uopšte nisam zadovoljan pola aplikacija ne radi ili baguje. Kupiš nov tel i onda treba da se mučiš i tražiš aplikaciju koja radi na tvom telefonu! Besmisleno!

Ma jok samo primecuje kolko se palis na Huawei :P

Тема је HarmonyOS и ја овде покушавам помогнем новим корисницима Huawei телефона као и да обавештавам све што има везе са оперативним системом који ускоро долази у Србију. Не видим шта грешим али видим да доста људи машу тему.

Наравно да Huawei нема AppStore. АppStore има Apple. Huawei има AppGallery. To ме подсећа на оно јоооој нема Adobe Photoshop на Linux како ћу сад а имаш Gimp који је бесплатан и ради исто то.

1629398507411.png

Тема је HarmonyOS и ја овде покушавам помогнем новим корисницима Huawei телефона као и да обавештавам све што има везе са оперативним системом који ускоро долази у Србију. Не видим шта грешим али видим да доста људи машу тему.

Наравно да Huawei нема AppStore. АppStore има Apple. Huawei има AppGallery. To ме подсећа на оно јоооој нема Adobe Photoshop на Linux како ћу сад а имаш Gimp који је бесплатан и ради исто то.

Pogledajte prilog 994669
Apropo OSa, kako stoje stvari, da li će biti Huawei ekskluziva ili...?

Back