HarmonyOS (OpenHarmony, Huawei)

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HarmonyOS vs OxygenOS
1629133366036.png

HarmonyOS vs EMUI 11
1629133391802.png

Ma đubre neopevano bilo koji tel da uzmem ajfon, samsung kucam lako i normalno a ovo đubre samo mrlja slova, razmake, iskače itd.
Па промени тастатуру. Ја кориситим Microsoft Swiftkey и остаћу на њој на било ком телефону јер је најбоља. Можеш да увеличаш слова, да је подесиш како ти желиш, ма све можеш а уз то невероватно колико штеди у куцању.

Muka živa ti kinezi. Razmišljam da kupim kineske prste kako bi normalno pisao poruke..

Подеси тастатуру. Кинези немају никаве везе са тастатуром осим ако користиш Huawei Celia тастатуру која је добра.

And more...

Није ни чудо што се Србија налази на списку HarmonyOS upgrade-a јер је добила MyHUAWEI апликацију. Све ове апикације можете лако да конвертијуте у hap (HarmonyOS нативне апликације). BusPlus користи Petal Maps!

1629301971200.png

Da teško je u stvari nisam navikao da kupujem poluproizvod koji moram da dorađujem i popravljam a kao nov.

Huavej nema ni aplikacije kako treba, sve je to kineski krš!

Јел ти схваташ да је виртуална тастатура апликација и да ту тастатуру (Google GBoard на твом Xioami-y) можеш сам да подесиш да одговора величини твојим пристима? Можеш висину да промениш, тему... све што желиш. О чему ти причаш?! Сад треба апликација (тастатура) да зна каква тастатура теби одговора па да ти све намести по default-y. Ја корисим Microsoft Swiftkey и све сам је подесио како треба.

Нетачно! То је можда било кад сам ја купио P40 сад је скроз другачије.

Kako ima pre neki mesec mi se brat žalio nema nijednu app huavej nema ap store guglov pa se ja setio nekih krš varijanti kao gp stora i instalirao mu osnovne stvari užas katastrofa sramota šta se prodaje kao nov telefon.

Huavej je bikvalno neupotrebljiv jedino pod nogu stola da ga potkajlaš da se ne klati

Ево ја имам све апликације које користим и не знам зашто лажеш. Viber, Telegram, TikTok све то имаш на АppGallery. Мени је прошле године кад је била још гора ситуација било потребно само 30 минута да све наместим како треба а не сада када имаш СВАКУ АПЛИКАЦИЈУ на АppGallery осим ако играш игрице или идеш на друштвене мреже.... е ту ћеш имати проблем са нотификацијама али тај се проблем решава преко ИНТЕРНЕТ ПРЕГЛАДАЧА!!!

Poslednja izmena:
Ево ја имам све апликације које користим и не знам зашто лажеш. Viber, Telegram, TikTok све то имаш на АppGallery. Мени је прошле године кад је била још гора ситуација било потребно само 30 минута да све наместим како треба а не сада када имаш СВАКУ АПЛИКАЦИЈУ на АppGallery осим ако играш игрице или идеш на друштвене мреже.... е ту ћеш имати проблем са нотификацијама али тај се проблем решава преко ИНТЕРНЕТ ПРЕГЛАДАЧА!!!
Ti mora da oblačiš gaće preko glave :lol:

Huavej telefon je SKLEPOTINA uopšte svi ti kineski krševi.

Back