Hari Poter

• Začetnik teme Začetnik teme jovana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja kupila u noci izmedju petka i subote!
cekala sam sat i po, i bila sam 4. osoba u bgd-u koja je kupila :mrgreen:
evo sad polako citam... necu da procitam za nedelju dana ko 6. deo, pa da posle tugujem... ovo je kraj aaaaa!!!

SuzanKalvin:
Mene iskreno zanima, da li bi Voldemor bio manja zloca da njegova majka nije smuljala ljubavni napitak Voldemorovom ocu?

Jesi li ti normalan? Pa pogledaj mu celu porodicu. Tj. samo one s majcine strane, Marvolo. A jos je rastao u sirotistu i otkrio da lako moze da muci ostalu decicu a onda je usao u Sliterin.....ubi me ovo pisanje :razz: A evo da odgovorim na temu....procitala sam sve delove do sad, osim 7., cekam prevod. Obozavam da ih citam, jer su zanimljive knjige, a s obzirom da ima mali milion ostalih knjizica s devojcurcima i deckicima "carobnjacima", "Hari Poter" je prilicno normalan. Ja mislim da "Hari Potera" vole zbog neobicnog zapleta u prici, zanimljivih likova i radnji a i ima prilicno zabavnih stvari isto. Citaoci shvataju da to nije stvaran svet, zato 'oladite!! Ima bolje napisanih knjiga, ali retko koja ima tako neobicno pripovedanje. A ima i humora. :)
Hmmm...ovaj...ne razumem sta ce oni koji nisu procitali ni 2 stranice na ovoj temi...stvarno...i jos diskutuju o filmu...ma ajde molim vas!! :roll:

Super_Girl:
na kraju serijala o HP mrtvaci ce biti:
hedvig
dobby
lupin
tonks
snape
ali ne i VOLDEMORT jer je harry njegov horkruks!

A Fred?? Ne mogu da verujem da je njega ubila, bre. Da, Snape se lozio na Lilly...i kao on je uvek stitio Harija, mada je to tesko reci na osnovu svega sto mu je radio. E da! Dambldor je ziv, jel tako??:-D

MadonnaGirl:
JKR nije normalna.

E....ko u to sumnja?:-) Cuj ovo: procitala sam na net-u da, kad je Rowlingova zavrsila s pisanjem 7. knjige, bila u depresiji oko nedelju dana. Pa sto je napisala takav kraj ako nije zadovoljna njime? Kao da su je naterali da ga takvog napise....hmmm. I sto bas mora da napise 7 delovaaa? Smrc :roll:
E da, i znam da je ovo vezano za filmove, ali NAOMI WATTS ("King Kong") ce od 6. dela filma ("Harry Potter and the Half-blood Prince") glumiti Malfoyevu mamu...Narcisu Malfoy. :razz:

Back