Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Ja sam još davno pročitala sve delove.
Fino za razvijanje mašte.
Fino za razvijanje mašte.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da nije neko nasao na netu ovu knjigu na srpskom?????8-)![]()
Ja sam još davno pročitala sve delove.
Fino za razvijanje mašte.![]()
S obzirom na to da nisam neki ljubitelj naučne fantastike, postala sam zavisnik ovih knjiga. Pročitala sam sve, i pošto su deo moje kućne biblioteke čuvam ih ko oči u glavi. Kad malo više razmislite, ovo nije samo bajka koja govori o pobedi dobra nad zlom, već i nešto mnogo dublje. priča o ljubavi i prijateljstvu koje ni velike i zle sile ne mogu prekinuti i uništiti.
Dobro naprimer Voldemor ce ubiti Lupina i isterace Melfoja iz skole to je moje misljenje.
POZDRAV
ono prvo ce da se desi u 7 djelu,a ono drugo nece da se desi.....![]()
ima neko hari poter i kamen mudrosti knjigu u compu da mi posalje pliz hitno je mnogo
Nikad ništa tako isforsirano nisam vidio. Prvi dio je zaista doživio veliko obožavanje. A kad je pohlepna gospođa Rowling vidjela kako je postala popularna odmah je napisala drugi dio. Pa dobro, ni drugi dio nije LOŠ u pravom značenju te riječi. Treći je već nešto ozbiljnije, nije više avantura male družine čarobnjaka nego uzdizanje Potera na mjesto borca protiv zla i čovjeka koji se tako mnogo žrtvuje. Četvrti dio je već na silu napisam, samo da zaradi. Ah ta Rowlingova. Ccccc.
Peti dio nisam čak ni pomislio da čitam, pogledao film jesam. Mislim, ako se to može nazvati gledanjem. Hm, malo gledam, malo "idem u WC" u Domu Kulture u mom gradu. Usput, tad sam odlučio postati filmski kritičar
Ah, šesti, nisam gledao nisam čitao možda ga "pogledam" i naravno odmah popljujem.
A sedmi dio, ne želim pogledati i ne želim pročitati. Prošao sam kraj njega nekoliko puta u biblioteci i ignorisao ga kao da mi je ubio roditelje. Malo mi je falilo da ga zaskočim s leđa i pocijepam na krvavo crvenom tepihu Gradske Biblioteke![]()
Meni bas naprotiv..ako je dobro napisan, samo mi utoljava zedj za jos HPFF nekako uništi samu priču ne mogu da ih čitam