systemofadown
Iskusan
- Poruka
- 6.070
ma nemoj ti da se brinesh za kosovo .....![]()
Kao da se pitamo ja i ti, bice onako kako se dogovore Amer, Evropljanin i Rus. Klasika.
Nego sta rece, sta ispunjavate od navedenog za EU?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemoj ti da se brinesh za kosovo .....![]()
Kao da se pitamo ja i ti, bice onako kako se dogovore Amer, Evropljanin i Rus. Klasika.
Nego sta rece, sta ispunjavate od navedenog za EU?![]()
Proces pridruzenja je za sve isti. Tu nema specijalnih slucajeva.
republjik Kosovo moze da udje u EU vec sutra...ako Evropa odluchi da joj je potreban jedan veliki rezervat za ugrozene zivotinjske vrste...pa lepo ograde bodljikavom zicom i naprave trase puta..ko safari...za radoznale evropljane.
pa ima, ..... sammmo shto ti ne zhelish da chujesh .....
Pazi, trenutno je proces takav kakav je. Da ce da ga menjaju samo zbog Kosova cisto sumnjam. Ne kazem da nece uci, samo kazem da to ne moze da se desi brzo.
Interesantna stvar mi pade na pamet oko ljudi sa Kosova. Naime, oni Srbi tamo pricaju srpski isto kao i Siptari. Isti naglasak, ma isto!
Iz toga zakljucujem da su siptari od njih naucili da tako pricaju srpski.
Ne vuce to na bugarski.
Nego eto, vas sam krivio da niste u stanju da naucite akcente kako treba, kao da ste glupa stoka, ali sam uvideo da niste uopste krivi nego da su vas tako i ucili. U stvari, naucili ste odlicno. Eto, kriv sam, i izvinjavam se tebi ispred svih Siptara.
Da imamo politichara a ne majmuna u odelu on bi ovo inicirao finansirajuci i naoruzavajutji jednu stranu ili obe da se izrokaju do poslednjeg Shiptara