Haradinaj okuplja opoziciju

Kao da se pitamo ja i ti, bice onako kako se dogovore Amer, Evropljanin i Rus. Klasika.

Nego sta rece, sta ispunjavate od navedenog za EU?:mrgreen:

pa pitamo se sigurno koliko i obichan amer ili ruja, chak ako ne i vishe i to u najmanju ruku :lol::lol::lol: shalu na stranu, svako tu zastupa svoju stranu i svako treba da gleda svoj posao. kosovo je specijalan sluchaj i ima i drugachiji proces sa eu, to je valjda jasno.

republjik Kosovo moze da udje u EU vec sutra...ako Evropa odluchi da joj je potreban jedan veliki rezervat za ugrozene zivotinjske vrste...pa lepo ograde bodljikavom zicom i naprave trase puta..ko safari...za radoznale evropljane.

Pazi, trenutno je proces takav kakav je. Da ce da ga menjaju samo zbog Kosova cisto sumnjam. Ne kazem da nece uci, samo kazem da to ne moze da se desi brzo.

zavisi shta podrazumavash pod brzo. ali kosovo je mlado drushtvo, ne znam u chemu ti vidish problem. po standardu kosovo sigurno brzhe napreduje od vas, mada to i nije neshto za pohvalu, ali sigurno napreduje. recimo, najvisha zgrada u jugoistochnoj evropi se gradi upravo u prishtini.

Ne vuce to na bugarski.

Nego eto, vas sam krivio da niste u stanju da naucite akcente kako treba, kao da ste glupa stoka, ali sam uvideo da niste uopste krivi nego da su vas tako i ucili. U stvari, naucili ste odlicno. Eto, kriv sam, i izvinjavam se tebi ispred svih Siptara.

vuche. ako tebi bjr makedonski ne vuche na bugarski, onda .....
ne znam zashto bi to pretstavljalo problem ili neku barijeru, pa i da vi uchite albanski. chini mi se da postoji (?) albanska katedra na filoloshkom fakultetu u beogradu. ako ne, onda shto se mene tiche mozhemo eng, nemachki ili po malo ruski :cool::mrgreen:

Back