SunFun
Domaćin
- Poruka
- 3.237
Мој избор, моје правоsto ne znaci da si pravilno izabrao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мој избор, моје правоsto ne znaci da si pravilno izabrao.

Izjava je istinita. Na severu Kosova je sproveden genocid i etničko čišćenje nad Albancima, i počinioci tog genocida moraju biti izvedeni pred lice pravde. Zbog svega toga sam jako zahvalan gospodi Nikoliću, Dačiću i Vučiću, našoj vatrenoj trojci koja koracima od sedam milja hrli ostvarenju vekovnog sna, a to je ulazak u Evropsku Uniju.
Скура, добро збориш момче. Прави Црногорац.
Политика према Косову мора бити таква да оно што је још увек српско сачувамо и да оне људе који се још увек доле декларишу као Срби заштитимо.
Из овога закључујете, за шта сам ја по питању Косова.
Е сад, знам ја да ово не прија ушима ни европејаца ни екстремних националиста али увек ћу говорити оно што мислим, а не оно што се неком свиђа.
ono sto mi mozemo uradicemo. a to je kad krenu siptari i NATO da dodjemo dole da zajedno branimo nasu zemlju.
Nije bitno kako.
Srbi se izjašnjavaju kao srbi, crnogorci kao srbi ili kao crnogorci,
zavisi kako se ko oseća.
Mi pravoslavni sa Kosova smo svi braća.
Ja, kad kažem da sam crnogorac, odmah pitaju:
a nijesi srbin?
Ja sam crnogorac i svi prijatelj iz Srbije to znaju i poštuju.
Uostalom moj mali zna 14 direktnih muških predaka.
I ne brkati pojmove.
Srbin je korpus, a srbijanac srbin koji živi u Srbiji.

Vide li ti pobedniče, zatvoriše mi temu o Kninu iz čista mira. A bila ubedljivo najčitanija od svih tema ovde, imala 6 i po hiljada pregleda, i to samo za dva dana. Nepravda!
Boli te curac, napisi sad,.....kad vec u Kninu ti ne daju da zivis,....zelio bi da zivim u Benkovcu,......pa cemo da opletemo!!!
A da vidim koji ce moderator uskracivati zelju nekom Srbinu da zivi na srpskoj zemlji!!!!!!!
Odmah postavi i pitanje, zasto bi moderacija ovog foruma, sprecavala naseljavanje Krajine Srbima?????Ne mogu sad, treba da idem još malo, a ako postavim temu, ima tri sata da ostanem ovde. Drugi put. Imam jednog drugara iz Benkovca, mnogo dobar lik, idemo često na pecanje kod ovog Milana Gružanina sa foruma.
Boli te curac, napisi sad,.....kad vec u Kninu ti ne daju da zivis,....zelio bi da zivim u Benkovcu,......pa cemo da opletemo!!!
A da vidim koji ce moderator uskracivati zelju nekom Srbinu da zivi na srpskoj zemlji!!!!!!!

Ne mogu sad, treba da idem još malo, a ako postavim temu, ima tri sata da ostanem ovde. Drugi put. Imam jednog drugara iz Benkovca, mnogo dobar lik, idemo često na pecanje kod ovog Milana Gružanina sa foruma.
Odmah postavi i pitanje, zasto bi moderacija ovog foruma, sprecavala naseljavanje Krajine Srbima?????
Gde pecate na knickom jezeru a ?
Oni neće nikada stati sa hapšenjima.
To je i psihički pritisak, da se srbi nikada
ne osećaju sigurno.
Šta je sada najbitnije?
Sačuvati deo Mitrovice gde su srbi.
Svi oni su vlasnici stanova u kojima žive.
Uglavnom su menjali sa šiptarima preko reke.
A u Ibarskom Kolašinu
NIKADA nekrštenog uveta nije bilo.
Izdržali su mnogo.
Nebrojene šiptarske, pa EU-NATO ofanzive,
pa kad to nije prošlo, zamolili BoTu Malog
a on poslao BG policiju na njih.
Da, po nalogu šiptara "zaustavi šverc"
Neću više da pišem, napisaću nešto
mnogo ružno.
Poruka vlastima u Srbiji:
Pomognite tim ljudima
Aha. Uvek kad se nađe slobodnog vremena.
Da to je velika greska.Evo ja im dajem punu podrsku da se vrate tamo odakle su i dosli.

A osjecanja vam ovise o profitabilnosti opredjeljenja!!!:per:![]()

Ima jedna fina izreka koju poštujem.
Nikada se ne raspravljaj sa budalama jer ljudi možda
neće primetiti razliku

ono sto mi mozemo uradicemo. a to je kad krenu siptari i NATO da dodjemo dole da zajedno branimo nasu zemlju.
Velika je stvar to što je srpska žandarmerija uhapsila klero-genocidaša i što je počela sa sprovođenjen reda i zakona. Nakon što se tih 5 000 ljudi uhapsi, a sutra i njihovi jataci, sever Kosova će postati oaza mira i bezbednosti, očišćena od kriminala. Prava mala Švajcarska. Posle toga ni status više neće bitan jer će ljudi gledati životni standard, životna pitanja i kako što pre da se dobije Datum Za Početak Pregovora.
Naši Evropski sokolovi iz žandarmerije su ponovo na visini zadatka.
NEGATIV REP
( EUKLEROSPAMER ) NEGATIV REP
( EUKLEROSPAMER )