Hapsenja Srba na severu Kosova

U toku je miting u Kosovskoj Mitrovici gde prisustvuje nekoliko hiljada Srba a sve je to zato što su se svi okomili da sruše poslednji otpor islamskoj najezdi na pravoslavnoj svetoj zemlji.Zaista je došao poslednji trenutak da se Srbi ujedine i stanu u odbranu Srpstva jer zapad sa EU i šiptarima je prevelik zalogaj za nesložne Srbe.Braćo Srbi shvatite da se sa severom Kosova ne može trgovati kao što se sad radi.Ma koliko bilo Srba malo sever je do sada bio slobodan od šiptarske vladavine i tako treba da ostane u suprotnom Srpski rod na Kosovu i Metohiji će biti rasturen bez svoje države i porekla.
Nema linka, brišite temu!!!

Извињавам се дискутантима,
обрисала сам тему, јер не желим да буде у склопу ове теме, која нема никакве везе са мојом темом, а при том да ова моја тема буде представљена као порука.....

Poslednja izmena:
обрисала сам тему, јер не желим да буде у склопу ове теме, која нема никакве везе са мојом темом, а при том да ова моја тема буде представљена као порука.....

Poslednja izmena:

Poslednja izmena:

Back