Guoicich
Početnik
- Poruka
- 23
Moji su iz Mileševske Jabuke ima ih dve. Pljevlja.Moji su iz okoline Pljevalja,tu je valjda bila velika koncetracija J2b1 halpo grupe,i oblast Kricak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moji su iz Mileševske Jabuke ima ih dve. Pljevlja.Moji su iz okoline Pljevalja,tu je valjda bila velika koncetracija J2b1 halpo grupe,i oblast Kricak
Naravno da jeste Srbin, bilo je ovde Soraba pre dolaska Slovena, moj deda se bavio naucnim radom i covek mi je sve odusevljeno pricao. Tih je bilo kao dlaka na glavi pa su ih zvali Vlasi. I vlasi jer su bili znatlije i stocari su imali potrebu za prostorima koji su mreze puteva i trgovine. Te su stalno iz svake generacije jedan svestenik jedan tesar ili drvodelja, drugi krojac i trgovac tkanjima a ko nije imao posla taj je decu pravio i ovi su ga pomagali i stoku je drzao te je on njih hranio i docekivao. Ali kako krene neki sukob tako su svi ko jedan i svaka generacija ima po pilota, vezistu i tenkistu. Imamo i umetnike. Hemicare, kartografe… ma svasta…Sto se svega tice ja sam cisti Srbin i nista drugo nemogu biti,mene samo zanima seoba naroda i kako je nastala haplo grupa,ima je u Iranu i Libanonuu Iran nisam nikad bio ali kad sam bio u Bejrut prije mnogo godina nekako sam dozivio taj narod veoma prisno
Moj djede je onda bio nasposoban za rad,imao je 12 toro djeceNaravno da jeste Srbin, bilo je ovde Soraba pre dolaska Slovena, moj deda se bavio naucnim radom i covek mi je sve odusevljeno pricao. Tih je bilo kao dlaka na glavi pa su ih zvali Vlasi. I vlasi jer su bili znatlije i stocari su imali potrebu za prostorima koji su mreze puteva i trgovine. Te su stalno iz svake generacije jedan svestenik jedan tesar ili drvodelja, drugi krojac i trgovac tkanjima a ko nije imao posla taj je decu pravio i ovi su ga pomagali i stoku je drzao te je on njih hranio i docekivao. Ali kako krene neki sukob tako su svi ko jedan i svaka generacija ima po pilota, vezistu i tenkistu. Imamo i umetnike. Hemicare, kartografe… ma svasta…
Moj askurdjel 11, kurdjel nije naucno dokazano za sad znam za cetiri a cukun 5 poginuo je 1916 na zapadu, pradedi ubili sina od 10 i kcer od 13 i zenu, ostao moj deda imao petoro za koje znamoMoj djede je onda bio nasposoban za rad,imao je 12 toro djece![]()
Nahija Kričak i nahija Mileševa bi mogla biti istureno odeljenje jer au moji imenjaci tamo. Kazu Nahija Krička kneza JAROSLAVA.Moj djede je onda bio nasposoban za rad,imao je 12 toro djece![]()
Nahija kneza Jaroslava sina Kuta, Nikole, Dobrosava, Radica, Radenka i Dobrivoja to su Krički. Ima i Mataruga, Mileševci…Moj djede je onda bio nasposoban za rad,imao je 12 toro djece![]()
Moj djede je onda bio nasposoban za rad,imao je 12 toro djece![]()
Evo ti spisak vladara. https://srbski.weebly.com/105710561...1045104210511040104410541042104810351040.htmlMoj djede je onda bio nasposoban za rad,imao je 12 toro djece![]()
Hvala na ovim podacima,nasu istoriju su probali da uniste i velikim dijelom uspjeli,sad moramo da se izborimi sami da dokazemo da smo tu od pamtivjeka a ne Albanci
Ja mislim da su Albanci dosli sa Kavkaza,i da su ofuvjek zivjeli u zatvorenim zajednicama gdje je bilo incesta i zbog toga velika vecina ima neke deformitete,nekad je dovoljno vidjeti nekog i zakljuciti da je AlbanacAlba postoji i u RumunijiAlbanci su muslimani od 16-18 veka tek
Najviše novosti imaš na temi o Kričima na forumu Poreklo.rs. Ovde nema ljudi koji pripadaju toj haplogrupi a da su aktivni istraživači. Nebojša i Petar su odlični momci i dobri poznavaoci tematike tako da ne verujem da neko u celom svetu zna o toj grani (M205>Y22066) više od njih i uglavnom ono što znam znam čitajući njihove objave.Ima li kakvih novosti u vezi ove teme
nadjoh na fejsbuku skup prezimena M205 a koji su poreklom sa prostora exyu:
----------------------------
SERBIA (J2b1 M205)
- Karalić