HANDBALL EURO 2012 SERBIA

A sto bi? Jel to najbitnije kako ce nas tamo negde procitati?
Jel gledas ti hokej na ledu? Je si snimio "Suomi" na dresovima finaca? Ili kako Rusima njihovim pismom pise ime na dresu?

Снимио итекако

Хокеј репрезентација Русије

пише
Россия

27807_m15.jpg

Хокеј репрезентација Финске

пише
Suomi

http://1.***************/_AXhWXW1FFeA/S4a0QqEex2I/AAAAAAAAF94/eGKMRZK2zVw/s400/finland+hockey.JPG​

Па онда зашто на дресовима и тренерицама не пише СРБИЈА

dreso.png

него на тренерицама српских рукометаша има натпис SRBIJA

22639756.png

Данас је био дочек Македонских рукометаша у Скопљу...

Ипак 5 место за тако малу земљу је успех....z:)

kire-ace500.jpg

proslav500a.jpg

niz-porta500.jpg

porta500.jpg

spekta500.jpg

kire-plaketa500.jpg

Пуно среће Србији па да и ви овако прославите на улицама прво место z;)

cirilica i latinica su jednake u srpskom jeziku ;)
Нису једнаке по уставу Републике Србије, члан 10.
А ни овако...

Него, да не би кварили ову дивну тему правним и политичким темама, отворена је тема на политици о овој проблематици, па ко воли нек изволи.

СРБИЈА, SERBIA или SRBIJA на дресовима српских спортиста?

Poslednja izmena:
Данас је био дочек Македонских рукометаша у Скопљу...

Ипак 5 место за тако малу земљу је успех....z:)

kire-ace500.jpg

proslav500a.jpg

niz-porta500.jpg

porta500.jpg

spekta500.jpg

kire-plaketa500.jpg

Пуно среће Србији па да и ви овако прославите на улицама прво место z;)

Kiro ciji potpis nosis se ne bi slozio sa tobom, taj je Ustaski zet

Хрвати тешко подносе синоћни пораз. Ево, јутрос напрасно затворише тему о ЕП у рукомету а да није било разлога за то. Прочитао сам коментаре на њиховом Форуму (задње две стране) и нема ништа ружно написано, осим што су прозивали тренера Голужу и поједине играче.Србе скоро и да нису спомињали. Апсолутно није био разлог за катанац, осим ако то није учињено из превентивних разлога.
Тако је то када се спорт исполитизује па од спортског пораза направиш националну жалост.

Ne trazi teorije zavjere, oni tako funkcioniraju na forumu, sprecavaju da se ne pokolju, ne bi bilo jednom

Ne trazi teorije zavjere, oni tako funkcioniraju na forumu, sprecavaju da se ne pokolju, ne bi bilo jednom

По чему си ти закључио да ја тражим ,,теорију завере''? Само сам константовао да су спортску тему без разлога затворили. Тешко подносе поразе а поготову од Срба.

Шта мислите како ће нам ићи одбрана?
Да ли ће Никчевић играти фластера на Хансену.
Ја верујем да ће један(већи) део времена Никчевић изоловати Хансена.Сад је питање да ли је он довољно јак да то уради како ваља.

НАПРЕД ОРЛОВИ!!!!!!!

Izuzetno su digli formu,nisu u istoj formi kao kada smo ih dobili pre nedelju dana..

Истина, али опет мислим да смо ми фаворити. После онакве победе против Хрватске самопоуздање је много веће, Станић је и даље у пуној форми, одбрана функционише на нивоу, већ смо их једном победили и што је најважније, имамо домаћи терен. Све је на нашој страни.

Izgleda da Danci nisu bili zadovoljni suđenjem u prvom meču pa su ovaj put doveli Norvežane da sude. Kapiram da su pritom i danskog porekla, ili su im bar supruge Dankinje, čisto da ne bi bilo nekih nesporazuma.

Mada nam svejedno škripi na obe strane. Mora ovo mnogo, mnogo bolje.

Back