HALKIDIKI

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio neko u Hotel Angelo u Haniotiu?
Bio ja sa porodicom 2006. i bilo nam je strava. Prošle godine smo bili u Angelu dve večeri jer smo obećali deci da ćemo ih voditi u njihov park iza bazena. Bazenčić im je sladak, tu je i bar, ima i ponešto od klope da se naruči npr. pomfrit, špagete, ono osnovno. Inače se bazen koristi do recimo 7-8 uveče, kao i svuda uostalom i posle se zadnji deo bara otvara kao diskoteka i uglavnom je grčka muzika i karaoke, malo komercijala i sve to traje do ponoći kad se stišava muzika zbog gostiju hotela. Kad smo mi bili pre tri godine, osoblje hotela je bilo mnogo ljubazno i predusretljivo. Hotel je veoma čist i ako ste sa malom decom to je veliki plus. Nama su peškire menjali svaki drugi dan i sobu su nam čistili svaki dan.
Pozdrav

Nasao sam na netu ponudu u hotelu Angelo, 3 *
10 dana masoneta(na sprat) za 1030 eura(bez viziranja, sam organizujem prevoz, osiguranja) all incl. za muza, zenu i dvoje male dece.
Cini mi se OK ponuda

Sta vi msilite?

Hvala rpedhodnom diskutantu na javljanju! :)

Hvala svima, posebno Vesni i Austrijancu za opis i savete u vezi Philoxenia Bungalows!!
danas sam uplatila , od 20-28.07.smo tamo:D, vec se radujem, ima li neko da putuje tamo u istom periodu?

Prosle godine smo bili u Pefkohoriju, u vili Katerina i bilo je odlicno. Vrlo lepo, cisto. Supermarketi blizu, plaza isto. Obisli smo celu Kasandru i Kalithea je prelepa i druga strana gde ima veoma malo Srba, tako da ako ste kolima u povratku makar idete u suprotnom smeru i videcete jos prelepih mesta sa galebovima koji vam slecu dok sedite na plazi. Sada idemo na Tasos i neki drugi put vraticemo se ponovo na Kasandru.

@Austrijanac
putujemo u istom periodu:), ako hoces da razmenimo tel.da nam se klinci upoznaju, javi se na pn.
u vezi osiguranja :think:,mislim da ti nije dovoljna e-card, ja obicno kad krecem na duze u srbiju , uzimam urlaubskrankenscheín (narucim u personal birou, radim za gemeinde wien), e sad za makedoniju, posto samo prolazimo, nisam uzimala.
u principu, moras da platis gde god si, pa ti ovde posle kasa refundira troskove( osim ako si pre overio taj list osiguranja u socijanom).:bye:

Fala! :bye:
Moze neka dodatna informacija? Predlog?

Godinama idemo sopstvenim prevozom, odemo na Kasandru ali napravimo preko 3.000 km jer stalo zujimo po 'prstićima' i okolini, ono što ćemo raditi od sledeće godine je - kupovina kamp prikolice jer kampovi su im prelepi, čisti i uredni, a kao kamper si slobodan kao ptičica i možeš obići baš dosta mesta. Najviše mi je legao Pefkohori, ali da se razumemo, to je mesto za odmor, ne za provod.

Fala! :bye:
Moze neka dodatna informacija? Predlog?
Prošle godine su mi kolege letovale tamo, a pretprošne je jedan od njih bio na Kritu u Hersonisosu i kaže da je u Kalitei dosta mladih i da je sličan fazon, samo u Kalitei nema toliko pijanih i bahatih engleza, ima dosta grka, ima diskoteka, dolaze dobri DJ-evi, odlična je plaža. Plaža je dosta nisko u odnosu na samo mesto i zbog toga nije za porodice sa klinčadijom, ima mnogo pentranja za njih. Inače su mi kolege 23 i 25g. žive u centru Beograda i izlaze skoro svako veče, tako da mislim da su kompetentni da ocene da li je negde zanimljivi za mlade.
Samo da se ne uplašite, plaža je odmah ispod naselja, znači nema puno pešačenja, samo je strmo za porodice sa bebama i malom decom! Ali ja sam to video iz autobusa, tako da je bolje da objasni neko ko je stvarno bio tamo.

Prošle godine su mi kolege letovale tamo, a pretprošne je jedan od njih bio na Kritu u Hersonisosu i kaže da je u Kalitei dosta mladih i da je sličan fazon, samo u Kalitei nema toliko pijanih i bahatih engleza, ima dosta grka, ima diskoteka, dolaze dobri DJ-evi, odlična je plaža. Plaža je dosta nisko u odnosu na samo mesto i zbog toga nije za porodice sa klinčadijom, ima mnogo pentranja za njih. Inače su mi kolege 23 i 25g. žive u centru Beograda i izlaze skoro svako veče, tako da mislim da su kompetentni da ocene da li je negde zanimljivi za mlade.
Samo da se ne uplašite, plaža je odmah ispod naselja, znači nema puno pešačenja, samo je strmo za porodice sa bebama i malom decom! Ali ja sam to video iz autobusa, tako da je bolje da objasni neko ko je stvarno bio tamo.

Strmina je velika, ja sam silazio iskljucivo automobilom...i odlazio po drustvo koje me je cekalo na plazi.

kalitea je lepa buran nocni zivot.do plaze sve zavisi gde si sa smestajem ima na samoj plazi jedan hotel neznam kako se zove tacno ali pogledacu pa cu ti napisati .preko koga ti ides.ima par ekstra diskoteka bile su neke devojcice iz bg pored nas i kazu da je ludilo.licno nisam bila jer sam ogranicena sa te strane zbog dva mala zgebceta.ali su one odusevljene izlascima .na glavnom setalistu vri od kafica vrlo je zivo

Da li neko nesto zna o vili NACIOS u Haniotiju ili STAVROS u PEFKOHORIJU? Planiram porodicni odmor sa decom pa me interesuje koja je vila bolja za to? Bila sam vec i u Pefkohoriju i Haniotiju i oba mesta su prelepa, samo neznam za te dve vile gde se nalaze. Hvala unapred!

nocni zivot u kalitei je ekstra i ovaj ko je rekao da je sa decom malo nezgodno upravu je sto posto.ja sam prosle godine bila tamo .ne da je strmo nego pod rucnom ides na plazu.tesko je zbog dece.ako nesto nekog jos interesuje u vezi kalitee neka pita mozda i pomognem

Nemoguce da je gore od Tasosa u smislu prilazenja plazi?Mi smo prosle godine bili sa jednogodisnjim detetom i nista nije tako komplikovano kao spustanje kolima do Paradiso plaze,ako je gore od toga onda stvaaaarnooo......!Inace smo bas zbog plicaka na plazi u Kalitei i malog(sada dvogodisnjeg deteta)izabrali ovo mestoRanije smo isli na Sitiniju gde plaza u Sartiju recimo nema plicak.
Da li znate nesto o Mistralu u Kalitei?Ne ocekujemo previse jer smo zakasnili sa organizacijom letovanja,ali bar da je pristojno ipak idemo sa detetom?
Da li ima jos nesto sto bi trebalo da znamo pred odlazak tamo?Cene?Sta da obidjemo?......?Hvala!:bye:

Back