Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
Има, већ у другој половини септембра је пусто, осим викенда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Halkidiki je lep,ne bas toliko kao grcka ostrva,ali je OK.Dosta nasih ljudi ide tamo.Ja sam se barem uvek odlicno provodila na Halkidikiju,ali moras i znati te njihove uvucene,skrivene plazice,koje su ustvari i najlepse
:
Ja planiram da idem u junu u Grcku na Halkidiki. Nisam jos bila.. Pa me zanima, kakvo je vreme u junu, cene, smesta ( za dve osobe),provod, shopping?
Unapres zahvalna![]()
:
Ja planiram da idem u junu u Grcku na Halkidiki. Nisam jos bila.. Pa me zanima, kakvo je vreme u junu, cene, smesta ( za dve osobe),provod, shopping?
Unapres zahvalna![]()
Da li neko moze da mi kaze kakva je situacija sa parkingom na Halkidikiju? Planiram sl god da idem sa deckom kolima, posto smo mladi i oboje vozaci, nije nam bitno na kom cemo mestu biti smesteni samo da ne moramo satima da jurimo mesto za parkiranje
Planiram ovo leto sa devojkom de letujem na Halkidikiju. E sad, koje mesto bi preporucili ? Nismo ni za potpunu tisinu i izolaciju, ali nismo ni za ogromnu guzvu i buku, znaci neka sredina...kolko sam ja skontao Pefkohori je ovo drugo, a Polihrono prvo?? Sta kazu ljudi koji su bili na ovim mestima?
Hanioti - nesto izmedju, po meni najlepse mesto nn Halkidikiju
Planiram ovo leto sa devojkom de letujem na Halkidikiju. E sad, koje mesto bi preporucili ? Nismo ni za potpunu tisinu i izolaciju, ali nismo ni za ogromnu guzvu i buku, znaci neka sredina...kolko sam ja skontao Pefkohori je ovo drugo, a Polihrono prvo?? Sta kazu ljudi koji su bili na ovim mestima?
Planiramo ove godine da idemo prvi put u Pefkohori. Da li neko nesto zna o apar. Palialidis(ili tako nekako) . Na slikama izgledaju fenomenalno, ali da li je bas stvarno tako? I koliko je to u stvari daleko od centra i od plaze?
Ako vec ides sa devojkom moj predlog ti je drugi prst Halkidikija, odnosno Sitonia jer je romanticnija i po meni ima lepse plaze.Zalazak sunca na Sitoniji je nesto neopisivo lepo i romanticno.Neos marmaras ima lepih kafica i restorana za izlazak, jedina mana mu je sto je brdovit (lociran je na tri brda) tako da ti je nepohodna dobra rucna kocnica.A blizu ti je i Porto karas( slika je sa te plaze).
Hvala. Na sajtu agencije pise da od centra udaljeni 450m, a od plaze na rtu??????udaljeni 130m. Kakve plaze na rtu? A i posto nase agencije uglavnim imaju neke cudne mere za udaljenost malo sam skepticna (mislim na ono kako 100m uvek ispadne bar 200-250, 300m ispadne 600 i tako)
Ako pogledas slike videces da na izlasku iz Pefa ka Paliuriju ima kao mali rt tj to oznacava kraj gradske plaze inace Pilalidis je stvarno na 300m od plaze i kazem najlepseg dela plaze to je taj deo ka rtu
Pa malo mu das po netu ili google earth-u. Pilalidis je tu gde strelica pokazuje.
![]()