FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može ova! Imala sam sličnu heklanu tuniku. ?Kakve vam se sviđaju, šta biste nosile, nosite?
![]()
Ovde mi se sviđa torba! ?
ove sve haljinice, tunike su samo za slikanje i eventualnu setnju po plazi...uopste mi ne deluju prakticno...Previše su "picnute" za moj ukus.
Na plažu nosim šorc,majicu,ispod odeće kupaći kostim, jadranke ili espadrile i veću torbu za plažu.Dakle'm raspasan Američki fazon.
P.S.Imam jednu takvu haljinu do kolena u mornarskom stilu (belo-plava) i jednu cvetnu sa golim leđima, vezuje se oko vrata.Lepe su, ali džaba,...nije to moj fazon!
divna
pa eto..kao sto si rekla...za slikanjeШто је лепо ово све на слици. А када треба да пођем, само мајицу навучем преко, значи гаће купаћег и мајица. И тражим пустош да скинем и то мало.
za odrzavanje je odlicna, brzzo se susi i sve je to ok; jedino sto je malo pretoplo nositi je na zescim vrucinama, makar ko voli duze da seta, vozi bajs ko jadivna
reci kakva je za odrzavanje? jel se brzo susi?
i ova je odlicnaza odrzavanje je odlicna, brzzo se susi i sve je to ok; jedino sto je malo pretoplo nositi je na zescim vrucinama, makar ko voli duze da seta, vozi bajs ko ja
ovog leta sam je obukla mozda 3-4 puta svega, a ostatak u prozirnijoj varijanti, sad cu da okacimPogledajte prilog 1200370
ne znam u sta prvo da gledam...malo me dekoncentrise to plavetnilo okoloDa presecemo ove forked sa neta mojim kaftanom za plažu![]()
onu prvu koncanu sam kupila online (floryclothe.de) - Polyester Crochet Cover-Ups Swimweari ova je odlicna
jos samo jedno pitanje...gde ih kupujes?![]()