nesons
Iskusan
- Poruka
- 5.426
Sezonski poslovi, Italija, Trento?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kada pocinju ti poslovi u Italiji?
veliki pozdrav svim forumasima...
zainteresovani
Stvarno, Hvala Isposniku na pomoci svima koji tragaju u tom pravcu !!!
Kroz ove poruke sam i sam izvestavao dokle sam dosao u istrazi preko neta ne bi li pronasao ''gazdu/daricu'' neke plantaze i sl. za posao ali jos nista konkretno osim da sam poslao oko 25 mailova (farmerima, seoskim turistickim domacinstvima i al...) samo jedan odgovor sam dobio da ''trenutno'' ne traze radnike, sto me je isto obradovalojeste da jos nije sezona, ali treba na vreme krenuti pa sto da ne i opet obrnuti krug mailova sa molbom, sledeci mesec.
Eto savet i drugima da svoje slobodno vreme posvete istrazujuci googlom pa kako kome uspe... sreca, ovo ono...
Nekako sam odustao od tih ''agencija'' i grupnih odlazaka... ako sta nadjem solo, podelicu sa vama i pozvati ako zatreba jos radnika.
Samo dobra voljau ovim losim vremenima
Samo napredDok pokušavamo,imamo sve veće šanse.Pored kontaktiranja telefonom,email - om,ako je čovek u mogućnosti trebalo bi sa nešto novca u džepu,da otputuje u npr.Italiju (ipak nam je najbliža),pa,kao što sam već rekao,pokuša od vrata do vrata,od plantaže do plantaže, da nađe nešto. Da bi smanjio troškove odlaska do npr Italije,može da "navata" nekog kamiondžiju (oni jedva čekaju da imaju društvo).To je prevoz.Spavanje - jeftina vreća,jeftin šator (kupljen ili pozajmljen).Hrana - uglavnom suva i poneka čorbica
Poenta je da sa što manje početnog troška,pokušate da nešto napravite.Ako neuspete prvi put,gledajte da ste još bliže cilju,nešto ste naučili,pa probajte drugi put.Ja ću uz Božiju pomoć,na put krenuti sredinom aprila (bicikl,šator,vreća,primus...).Idem u Holandiju kod druga,malo će mi on pokušati pomoći,ali ću i sam ići,kao što već rekoh kuc,kuc,dobar dan...
Ne slušajte one koji govore,nemogu,nesmeju da prime radnike na crno,jer to je deo istine,a ne cela istina.Kao što je već neko rekao na forumu,rada na crno bilo je,ima ga,i biće ga.KO NE RESKIRA,NE PROFITIRA
Ja se baš raspisao.Šta ću kada mi je tema aktuelna![]()
Ovaj što zagovara rad na crno jel ti misliš da je to Srbija ?
Niko normalan te neće zaposliti 2011 pre par godina da sada nema šanse .Podsetiću vas da početkom krize raste broj nezaposlenih ljudi rade sve što se nudi ne kao ranije da biraju .
Papiri se dobijaju ali nije lako međutim nije nemoguće .