Hajde sada neka muskarci pitaju a zenske da odgovaraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posle iskustva iz rl ne verujem vise uopste u prijateljstva..
kad se podvuce crta - sve je to na kraju samo interesni odnos..
koliko su interesi jaki, toliko odnos opstaje..
a na forumu verujem u druzenje, neko prijatno provedeno vreme bez obaveze..
ne moram nikome da se pravdam i objasnjavam zasto nesto mogu ili ne mogu..

s ovim oko prijateljstva bi se složijo...a ovo oko foruma neznam, jer se nisam susreto...

sto mislite o tome da uz svakog glupog muskarca ide pametna zena:D:D

Ne verujem da je ovo tacno ali mislim da u zivotu skoro svakog uspesnog muskarca postoji pametna zena.
E zene ono kad se saberete u 20im-30im-40im godinama koji su vam se prioriteti menjali pri izboru muskarca?
Toliko sam davno izabrala da se vec i ne secam kriterijuma :zcepanje:

Da li ste naletele na neke osobe, ovde na forumu, koje su na vas ostavile jak utisak,....a posle vas još jače razočarale?
Obicno ne ocekujem mnogo,time izbegnem razocarenja, i ponekad se prijatno iznenadim

Verujete li u moguće prijateljstvo, stečeno na forumu?
Na forumu sam iz drugih razloga,ali mogu reci da su me neki u VL-u docekali bas prijateljski.
Umete li uspešno da uveravate neuverene osobe?
Nije mi bas jasno pitanje, ali ako se pod ovim podrazumeva nametanje mojih stavova drugima,to nikada ne radim.

Poslednja izmena:
Zemske, kako muskarcu stavljate do znanja da vam se svidja? Sta radite, sta pricate, kako se ponasate?
Bonus pitanje: da li to sve cinite "pod rucnom", jer niste sigurne kakva ce biti reakcija, ili ne strepite od reakcije uopste?

Pa ja nista ne radim, ali mi ljudi kazu da se tad nesvesno cudno ponasam, previse se smejem , lupetam gluposti i delujem kao da sam jako glupa osoba :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back