Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

Pitam se kako bi reagovala buduca devojka na moje 7 autorske pesme koje sviram i snimam a pisane su za bivsu?

Mislim generalno kako bi reagovale devojke na tako nesto da im buduci momak ili partner svira pa i mozda eventualno i one same na neki nacin se bavile muzikom, svirale nesto ili pevale?
Svako od nas je imao neku prošlost i ako je ok djevojka reagovaće normalno. Pogotovu ako voli muziku.

Pitam se kako bi reagovala buduca devojka na moje 7 autorske pesme koje sviram i snimam a pisane su za bivsu?

Mislim generalno kako bi reagovale devojke na tako nesto da im buduci momak ili partner svira pa i mozda eventualno i one same na neki nacin se bavile muzikom, svirale nesto ili pevale?
Niko nikoga iz majcine kolevke nije uzeo
Svi imamo proslost i repove
Ko to ne razume ne treba ti

Bilo bi važno i poželjno da je ta bivša sad zauzeta. Za svaki slučaj neka ona bude u braku i sa decom. :think:

Bivša je bivša, i tu ne treba čaprkati
Mislim generalno kako bi reagovale devojke na tako nesto da im buduci momak svira ?
Zabavljala sam se sa bas-gitaristom pre X godina, klinci bili, i bilo je to odlično vreme ,( pod tim mislim na svu tu gungulu oko sviranja, probe , gitarijade itd, a ne na našu vezu 😁)
Ne znam kako je zabavljati se sa folkerom, oni kanda ne mogu da se odbrane od saletanja 😁

Šta koristite za tuširanje?

Gel za tuširanje ili sapun?

Šta je bolje po vama i zašto?
Trenutno koristim gel za tuširanje.
Nemam ništa protiv ni običnih sapuna.
Pa više volim te flaširane proizvode jer ih ne pipka svako, sapun može svako uzeti, tako da i za pranje ruku koristim tečni sapun a ne obični.

Ma ne ti.
Nego svaka nova devojka nema šta da čaprka po tvojoj prošlosti. Šta je bilo, bilo je. A ti ako nisi radio lobotomiju, ili nemaš Alchajmera svakako ćeš ponekad pomisliti na nju, kome to smeta, dok to zadržiš za sebe . 😁
Mislis da ne treba da sviram te pesme?
Svakako da treba da ih sviraš, pesme nastale nakon raskida su čista emocija, pure emotion, ili koje su nastale iz ljubavi, svejedno

Šta koristite za tuširanje?

Gel
Sapun se sav rastopi u onim svojim kutijama i to me izludjuje, fleka sve oko sebe, ceo lavabo i ivice kade budu umazani
Odavno sam presla na tecni sapun u pumpici za pranje ruku, i kupke iz bocice za kupanje, tako sam se resila bespotrebnog ribanja

Misliš da mi je partner muzičar?Ne bih imala ništa protiv.

I jedno i drugo.Kako kada.

Braon ili crni kožnjak?!

1705412292238.png
1705412414242.png

Možda je već bilo pitanje, ali da utvrdimo gradivo.

Šta prvo primetite na muškarcu kada se upoznajete s njim, tj. prvi put ga vidite? Govori se o vizuelnoj impresiji, ne o osobinama.

Hvala na odgovorima (ako ih bude :lol:).
Iskreno ja prvo skeniram ponasanje ... ali ok ako oces odgovor samo za fizicki deo, oci i sake. Oci su ogledalo duse, ti iz necijeg pogleda mozes da vidis mnogo, a sake imam fetis volim duge prste

Back