- Poruka
- 121.844
Ni jedna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni jedna
Da nije tih zlatnih detalja... Nekako ih nikako ne volim
Nijedan mi se ne sviđa, zaista.
Oči.Pogled.Šta prvo primetite na muškarcu kada se upoznajete s njim, tj. prvi put ga vidite? Govori se o vizuelnoj impresiji, ne o osobinama.
Hvala na odgovorima (ako ih bude).
Govor tela, način na koji se rukuje, mikro pokrete ramena kada mu se obratim lično (oči u oči) sa blizine od oko metar.Možda je već bilo pitanje, ali da utvrdimo gradivo.
Šta prvo primetite na muškarcu kada se upoznajete s njim, tj. prvi put ga vidite? Govori se o vizuelnoj impresiji, ne o osobinama.
Hvala na odgovorima (ako ih bude).
Eucerin soft shower gel za tusiranje i Uriage gel za intimnu higijenu.Šta koristite za tuširanje?
Gel za tuširanje ili sapun?
Šta je bolje po vama i zašto?
mozda zato sto ste ih ubili spam temama i sveli forum na dopisivanje moderatoraNešto nam drugari nisu radoznali u zadnje vrijeme.
tri babeOterali nas i sad im dosadno nema s kim da se kace
Zavisi od muškarca,neki su dobro došli a neki smaraju.Da li vas neopisivo smaraju muskarci koji flertuju sa vama?

Opisivo ih ne smaraju,al ti si fin ti ih neces smaratiDa li vas neopisivo smaraju muskarci koji flertuju sa vama?
Da. Naročito ako ne znaju da se ponašaju.Da li vas neopisivo smaraju muskarci koji flertuju sa vama?
Ne na klasičan način.Da li si romantična?
I jedan rakun.tri babe
dva zeca
i par psihica
Moze se reći da jesam, da.Da li si romantična?
Paaa s obzirom da sam vrlo srećno zauzeta žena i da to odmah dam do znanja, a on nastavi onda da.Da li vas neopisivo smaraju muskarci koji flertuju sa vama?
Али и да ниси заузета, заиста смарају ако наставе, а теби уопште нису занимљиви.Moze se reći da jesam, da.
Paaa s obzirom da sam vrlo srećno zauzeta žena i da to odmah dam do znanja, a on nastavi onda da.
Da. Najviše mi se svidjaju snimci - pada kiša ili sneg negde u prirodi, zid je od stakla a unutra vatra pucketa u kaminu, tu je udoban krevet, ćebad, jastučići, cepanice.Da li si romantična?
Za muziku sam antitalenat. A pesme za bivšu devojku povećalo bi mi interosavanje za tebe.Pitam se kako bi reagovala buduca devojka na moje 7 autorske pesme koje sviram i snimam a pisane su za bivsu?
Mislim generalno kako bi reagovale devojke na tako nesto da im buduci momak ili partner svira pa i mozda eventualno i one same na neki nacin se bavile muzikom, svirale nesto ili pevale?