Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

Možda je već bilo pitanje, ali da utvrdimo gradivo.

Šta prvo primetite na muškarcu kada se upoznajete s njim, tj. prvi put ga vidite? Govori se o vizuelnoj impresiji, ne o osobinama.

Hvala na odgovorima (ako ih bude :lol:).
Govor tela, način na koji se rukuje, mikro pokrete ramena kada mu se obratim lično (oči u oči) sa blizine od oko metar.
A posebno obrve i grimasu lica.

Nešto nam drugari nisu radoznali u zadnje vrijeme.
mozda zato sto ste ih ubili spam temama i sveli forum na dopisivanje moderatora
i ugusili i udavili svaki vid inicijative korisnika
i favorizovali tako glup i nezanimljiv sadrzaj koji je po klasifikaciji domen kurioziteta za decu do 8 godina
i sto konstantno smarate spamom i postovima koji na jeftin i patetican nacin pokusavaju da isprovociraju odgovore korisnika
itd
znaci uskoro ce ostati 5 moderatora pa nek pisu sami sa sobom o sebi i svojim osobenostima

Moze se reći da jesam, da.

Paaa s obzirom da sam vrlo srećno zauzeta žena i da to odmah dam do znanja, a on nastavi onda da.
Али и да ниси заузета, заиста смарају ако наставе, а теби уопште нису занимљиви.

Pitam se kako bi reagovala buduca devojka na moje 7 autorske pesme koje sviram i snimam a pisane su za bivsu?

Mislim generalno kako bi reagovale devojke na tako nesto da im buduci momak ili partner svira pa i mozda eventualno i one same na neki nacin se bavile muzikom, svirale nesto ili pevale?
Za muziku sam antitalenat. A pesme za bivšu devojku povećalo bi mi interosavanje za tebe.

Back