Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta nedeljom kuvate ? Domaćinski ( štrudla sa sirom, supa, meso... ) ili šta dohvatite u frižideru

nedeljom ne kuvam.:D

- - - - - - - - - -

Jeste se odmorile preko vikenda? :lol:

jesam...

- - - - - - - - - -

Kada imate jače nagone za fajt, nedeljom i praznicima ili radnim danima?

nemam taj nagon ..meni je to gubljenje vremena i zivaca

- - - - - - - - - -

Odvratne su klinke i njihovo explicitno nabacivanje. Da li ih mrzite?

ne mrzim nikoga

- - - - - - - - - -

o onoj iz Botaka, na primer...i miris i ukus

Pa devedesetih su nam samo tako i popravljali
Ja sam ko dete sedela i trpela ogromne popravke, secam se sedam zuba, za redom, bez trunke anestezije, zvezde sam brojala
Sad kad se moze sad zahtevam anesteziju, sto da se mucim ako ne moram

A taj otac je budala, nije problem u popravci zuba i tom momentu, no je prolem dublji, ko zna sta jos radi sinu, kakva jos psihicka zlostavljanja, kad ide tako daleko da se setio da primeni tu tehniku cak i na zubaru, zamisli kad su neke ozbiljnije stvari u pitanju sta mu radi

Dozvole za roditeljstvo kazem ja

Seksualno si se edukovala ? Da li je praksa opravdala teoriju stečenog predznanja ? I za žene koje imaju decu, da li ih seksualno edukujete ?

Nisam. Meni je mama odrzala samo jedno sturo predavanje koje staje u dve recenice " pamet u glavu " i " zastita se podrazumeva", a nije imala blage veze da idem na praznu gajbu trojice likova koji su ceo letnji raspust privodili klinke za jedno vece. Moja cerka ce svakako znati za moralnu i emotivnu preduslovnost seksa.

Zamislite da otac preporuci sinu od 17 godina dobrog zubara i on mu zakaze termin, ali trazi od zubara da ne daje sinu anesteziju cak dok mu popravlja dublji kvar.:lol:

Izgovor da zeli da se njegov sin celici.:lol:

Sta mislite o takvom coveku?:lol:

Pa ko još radi popravke pod anestezijom. Valjda je fora da lekar zna kad je došao do određenog mesta, tj kad se trzneš. Ovako ležiš ko balvan i može da buši dok mu volja
Inače, meni je nekako simpa taj osećaj dok škripi burgija :lol:

Zamislite da otac preporuci sinu od 17 godina dobrog zubara i on mu zakaze termin, ali trazi od zubara da ne daje sinu anesteziju cak dok mu popravlja dublji kvar.:lol:

Izgovor da zeli da se njegov sin celici.:lol:

Sta mislite o takvom coveku?:lol:

Uglavnom i radim bez anestezije - data mi je samo kod nekog polomljenog zuba gde je popravka trajala i trajala.

Ovakvih primera koliko hoces. Ne mislim nista narocito, niti mislim da tu ima neki dublji psiholoski problem u odnosu oca i sina. Otac najverovatnije ni ne zna za bolje. Sin i ovako ima 17 godina, nije dete vise da se traumira.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back