Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Saglasna.
Ne volim etiketiranje, ali izraz drolja je u mom recniku rezervisan za zenu koja je u stanju da zbog sadrzaja gaca muskarca napusti dete, ili onu koja zbog muskarca izda drugaricu ili sestru.

Niko nema tapiju ni na koga, i uzasavam se braka kao forme, imidza, slike za javnost... I Elektrika je u pravu da vreme nije bilo posteno prema onima kod kojih nema emocija ili vremenom izblede. Svako ima pravo na strast, zaljubljenost, polet, zanesenost... Na ljubav i srecu. Ali, dete nema konkurenciju!
:aha2:

Upravo to sam tupila smorivoju, sve razumem do momenta napustanja deteta, e tu bih te u top stavila, nema opravdanja

Мене је отац годинама водио у Херцег Нови за зимски распуст да мало побегнем из оног смога, због вечито болесних плућа.

Било је и купања али у хотелском базену.
Dok ti nisi pocela da ih lecis pusenjem :malav:
Da li ste zaspale, ponekad setno mastajuci o nekom, mozda imaginarnom, mozda stvarnom tipu koji je eto sve sto vas ostareo zadrigli muz nije-mlad zgodan pun paznje i elana ?
Ili su samo vasi muzevi ti koji zive u toj tihoj agoniji pored vas. :think:

Mm izgleda perfektno. Za mene idealan. Izgleda bolje od svih mojih bivsih. Mlad zgodan pun paznje i elana... nekad i previse...

Moguce da je on u tihoj agoniji :lol:

Da li ste zaspale, ponekad setno mastajuci o nekom, mozda imaginarnom, mozda stvarnom tipu koji je eto sve sto vas ostareo zadrigli muz nije-mlad zgodan pun paznje i elana ?
Ili su samo vasi muzevi ti koji zive u toj tihoj agoniji pored vas. :think:

Sanjala sam tebe. Da mi slajes sms, da idemo na balet. Ali to je bilo davno, vec sam pisala :)

- - - - - - - - - -

:aha2:

Upravo to sam tupila smorivoju, sve razumem do momenta napustanja deteta, e tu bih te u top stavila, nema opravdanja

Pa to. Kada si sam imas taj luksuz da radis sta hoces. Kada imas dete, malo dete, prvo o njemu mislis. Cuj, ubila se! Njoj je tesko! A kako je detetu? Sebicnjaci!

Da li je po vama okej da se flertuje sa drugima iako ste u vezi?:)
Ja to stalno radim iako ofc ne idem dalje od toga.:D

Јака ствар. Има несташних људи који само причају а и оних тутумрака који ћуте и раде.

Кад кажем раде, не мислим на посао.

20110718_public_shutterstock__Di003111510_400x0.jpg

Upravo suprotno od toga...za tu vrstu slobode moras biti nacisto sa samim sobom.

Meni licno je flert potreban makar se sveo na drugarski sarm.
Mada kod mene bas i nije jasna granica izmedju ta 2 te onda sve mogu da nazovem flertom.
Ili je flert niskog intenziteta te nije agresivan i upotrebljiv samo u muvkanju.

- - - - - - - - - -

nema to veze opasan jebbac ili ne
to je vise potreba za paznjom i hrana za ego
kao i neobzirnost i bezobrazluk prema devojci sa kojom si

Secam se da me startovala edna pijana studentkinja u studentskom klubu i rekla da ne zna sta da radi jer joj drugarica prsla sto joj je decko krenuo da muva drugu devojku tu.:lol:

Srecno vreme pre 10 godinica.:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back