Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam u cemu je frka sa Anom Krenjinom? I ocevi i majke napustaju decu. Sto ne spalimo oca na lomaci? I prodjite me price sa materinskim instinktom, jer nije podjednako razvijen kod svih zena (kao i svaki drugi instinkt uostalom).

Meni je cela knjiga licemerna. A ona je uradila ono o cemu su druge samo mastale. Javno je napustila porodicu jer je u njoj bila nesrecna. Da li je u Vrnoskom i zivotu sa njim pronasla lek za svoju nesrecu, drugo je pitanje. Ipak je zavrsila ispod voza.

A muza? On nije bitan? Da li nekad mislis da se napustanjem muza napusta i dete na neki nacin i u neku ruku?
Naravno da nije bitan u odnosu na dete pobogu
Da me ne hvatis pogresno, ne da muz nije bitan per se, nego u poredjenju sa detetom ima manji znacaj
Dete je dete
A muz decko ****** je zamenjiva kategorija, ne moze da se poredi, jer nije isti oblik ljubavi niti povezanosti
Napustiti muza i napustiti dete ne moze da se poredi

Naravno da nije bitan u odnosu na dete pobogu
Da me ne hvatis pogresno, ne da muz nije bitan per se, nego u poredjenju sa detetom ima manji znacaj
Dete je dete
A muz decko ****** je zamenjiva kategorija, ne moze da se poredi, jer nije isti oblik ljubavi niti povezanosti
Napustiti muza i napustiti dete ne moze da se poredi

Ako posmatras individualno da, ALI ako posmatras kolektivisticki... Da li je tako?

Ako su muskarci promenljiva kategorija oni nece verovati zenama kao sto danas sve manje veruju. Cak ce poceti da ih mrze kao zenomrsci na forumu.

Onda ce biti samo veze bez obaveza i samohrane majke kao sto imas u latino krajevima u SAD.

Da li je to dobro i za decu i za majke? Drustveni odnosi su ziva kategorija i menjaju se...

Razumes poentu?

Ne znam u cemu je frka sa Anom Krenjinom? I ocevi i majke napustaju decu. Sto ne spalimo oca na lomaci? I prodjite me price sa materinskim instinktom, jer nije podjednako razvijen kod svih zena (kao i svaki drugi instinkt uostalom).

Meni je cela knjiga licemerna. A ona je uradila ono o cemu su druge samo mastale. Javno je napustila porodicu jer je u njoj bila nesrecna. Da li je u Vrnoskom i zivotu sa njim pronasla lek za svoju nesrecu, drugo je pitanje. Ipak je zavrsila ispod voza.

Karenjina je proslo vreme.. jer ko danas zbog hebacine zavrsava pod vozom..a ne pod drugim ljubavnikom...

Ана Карењина је жена нормална. Ненормалне су биле околности и намештени бракови без љубави.

Pa i danas imamo brakove iz interesa Elektrika.
Normalna je bila, ali je odlepila na kraju, dobila psihicku bolest po nekima.

- - - - - - - - - -

Karenjina je proslo vreme.. jer ko danas zbog hebacine zavrsava pod vozom..a ne pod drugim ljubavnikom...

Uvek sloboda.:cool: Lepo.:)
A sta ako dodju tmurna vremena koja prognozira @Umri_muski?

Ti zaplaka zbog njegovog posta pre neki dan, a on ga napisao u najboljoj nameri.:)

Није одлепила него је била очајна што мора да бира - дете или љубав. Оба није могла добити.

Radio sam analizu njenog lika u srednjoj za seminarski/domaci.

Ako se dobro secam, njen muz je bio spreman da joj da dete sto u ono vreme nije morao.
Ona je pukla jer je celo drustvo odbacilo. Ceo njen svet. Postala je gubavac od koga svi beze i niko joj se ne javlja niti je prima u goste ili odlazi kod nje.

Postoji detalj kada dok ima groznicu govori muzu:"Ja nisam ona... Ja sam ona druga... Ona je zavolela onoga...". Interesantno je da ga je jednom rukom gurala, a drugom primicala sebi. Bar je tako u knjizi i po interpretacijama o dvostrukom poremecaju licnosti odakle sam ja i pisao taj seminarski.:)

Razstrzanost izmedju 2 sveta. Uloge koju zena treba da ima u patrijarhalnom drustvu i ono sto zaista zeli.

Ona je znala svaku sitnicu o deci svojih prijatelja. Zubic, prelezane bolesti, svaku sitnicu... A kad je Doli valjda posetila videla je da uopste vise ne vodi racuna o detetu i zacudila se da li je to ista Ana Karenjina.:)

Pa i danas imamo brakove iz interesa Elektrika.
Normalna je bila, ali je odlepila na kraju, dobila psihicku bolest po nekima.

- - - - - - - - - -

Uvek sloboda.:cool: Lepo.:)
A sta ako dodju tmurna vremena koja prognozira @Umri_muski?

Ti zaplaka zbog njegovog posta pre neki dan, a on ga napisao u najboljoj nameri.:)
ne lupaj ..vec citaj kako je napisano a kod Pata je uvek tmurno..pa i ne uzimam za ozbiljno

Za razliku od vecine koja zaista lupa on ume da sagleda realnost i predvidi buducnost.

on je bice tvoj guru...cestitam

- - - - - - - - - -

jel idete zimi na more ?
hvala

- - - - - - - - - -

da li vam se kada pritisnete točkić na mišu da se otvori nov prozor otvori neplanirano po 4,5,6 prozora ?
hvala

kada imam lovu idem..kada nemam sedim kuci

ne

- - - - - - - - - -

et tema...da li ste bile nekad osmuđene ?

nisam...:lol:

Mislim da je kurrva koja je zbog kurrca ostavila dete
Svaka zena koja vise voli kitu od sopstvenog deteta treba da se siba javno na terazijama
Ogavna knjiga, svadjala sam se sa profesorkom oko toga, nisam htela da citam, htela mi zabudzi keca, ko i svakome ko nije procito, pa kad sam joj odrzala bukvicu zasto necu da citam samo joj je vilica pala i rekla ok ne moras i odustala od keca :rotf:, jedina sam koja se izvukla, ko vas hebe mutavci bez sopstvenog stava, vidla zena da ima posla sa mazgom tvrdoglavom, i to je nesto :lol:

Saglasna.
Ne volim etiketiranje, ali izraz drolja je u mom recniku rezervisan za zenu koja je u stanju da zbog sadrzaja gaca muskarca napusti dete, ili onu koja zbog muskarca izda drugaricu ili sestru.

Niko nema tapiju ni na koga, i uzasavam se braka kao forme, imidza, slike za javnost... I Elektrika je u pravu da vreme nije bilo posteno prema onima kod kojih nema emocija ili vremenom izblede. Svako ima pravo na strast, zaljubljenost, polet, zanesenost... Na ljubav i srecu. Ali, dete nema konkurenciju!

1. Pecene paprike punjene sirom pa tako pohovane
2. Hobotnica pod pekom sa belim lukom i pivom
3. Skampi na buzaru
4. Grilovan patlidzan i tikvice sa belim lukom i maslinovim uz fetu
5. Sve vrste morske ribe, posebno plava, fino pecene i prelivene maslinovim, belim lukom ( :lol: :rumenko: ) i persunom
6. Domaci rezanci sa krompirom i karamelizovanim lukom ( crnim :lol: )
7. Sladoled :lol: :heart:
8. Saher torta, ali moja :lol: :rumenko:
9. Tamne cokolade sa punjenjima od kafe, ruma, marcipana
10. Smoki, Starkov :lol:
Fino, lepo umete da klopate..

A da li umete da koristite, jedete kineskim štapićima? (ja umem)

Dugo nisam. Umela sam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back