sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jaja nemaju veze sa misicimaPa idi isprazni. Kad uračunaš kilodžule koje si potrošio na pišući treba jaja isprazniti, videćeš da je više nego da si otišao i ispraznio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaja nemaju veze sa misicimaPa idi isprazni. Kad uračunaš kilodžule koje si potrošio na pišući treba jaja isprazniti, videćeš da je više nego da si otišao i ispraznio.
Kompleksnije je... Narcisi obicno nisu otvoreni zenomrsci ko sinke, fini su i slatkorecivi... on je sirov i bljuje vatru na sve jer nije uspeo da se odrzi ni sa jednom zenom, i umesto da izabere bilo koji drugi nacin trazenja iste, on dangubi ovde s temama iz kojih vristi ocaj, to je sveDa li si psiholog
Malo mi je shaky ta definicija, deluje kao primenjiva na sve moguće
U pravu si lepa moja, ja sam ocajan kao som u bariKompleksnije je... Narcisi obicno nisu otvoreni zenomrsci ko sinke, fini su i slatkorecivi... on je sirov i bljuje vatru na sve jer nije uspeo da se odrzi ni sa jednom zenom, i umesto da izabere bilo koji drugi nacin trazenja iste, on dangubi ovde s temama iz kojih vristi ocaj, to je sve
Polako samoU pravu si lepa moja, ja sam ocajan kao som u bari
Tako je, tiha voda brege derePolako samo
Najgora vrsta narcisa su maligni narcisi.
Ja sumnjam da je on ovakav u stvarnom životu i da ovoliko ne poštuje žene.Nije sinke narcis,narcisi su oni za koje ne bi ni pomislili isprva da jesu,oni deluju milo i fino i puno postovanja prema svima,ali na krjau samo uzimaju, a nista ne daju
A nije on ovakav u stvarnom životu u Zagrebu gde inače sada živi, smem da se kladim, a dok je živeo u Srbiji postavljao je samo zezatorske teme na forumu.Kompleksnije je... Narcisi obicno nisu otvoreni zenomrsci ko sinke, fini su i slatkorecivi... on je sirov i bljuje vatru na sve jer nije uspeo da se odrzi ni sa jednom zenom, i umesto da izabere bilo koji drugi nacin trazenja iste, on dangubi ovde s temama iz kojih vristi ocaj, to je sve
"narcisi su oni za koje ne bi ni pomislili isprva da jesu,oni deluju milo i fino i puno postovanja prema svima,ali na krjau samo uzimaju, a nista ne daju"Nije sinke narcis,narcisi su oni za koje ne bi ni pomislili isprva da jesu,oni deluju milo i fino i puno postovanja prema svima,ali na krjau samo uzimaju, a nista ne daju
Slabo mene ima u Zagrebu, ja zivim u Renault t 460 izmedju Italije i Austrije. Najcesce sam na potezu Rim Beč, Milano Beč . A gledam da spavam na vecoj nadmorskoj visini jer tamo je cist vazduh tako da koliko god popijem nekako ispari do jutra. Najvise volim da spavam spitall am semmering, gloggnitz, a u Italiji bas ne volim ajo pajo, bolja mi je Austrija, jaci vazduhA nije on ovakav u stvarnom životu u Zagrebu gde inače sada živi, smem da se kladim, a dok je živeo u Srbiji postavljao je samo zezatorske teme na forumu.
Desi falko, ajde da zajedno hranimo narcise u nama"narcisi su oni za koje ne bi ni pomislili isprva da jesu,oni deluju milo i fino i puno postovanja prema svima,ali na krjau samo uzimaju, a nista ne daju"
Bolje da uzgajate kite u tebiDesi falko, ajde da zajedno hranimo narcise u nama
Zato pitam da li psiholog, jer ne znam da li se svi narcisi pojavljuju pred drugima na unforman način, možda neKompleksnije je... Narcisi obicno nisu otvoreni zenomrsci ko sinke, fini su i slatkorecivi
Nznm, ono što znam da je da je sve deo nas, makar i skriveni, pa i ovo što pišemo ovudaJa sumnjam da je on ovakav u stvarnom životu i da ovoliko ne poštuje žene.
Narcise i nije teško prepoznati jer se njima ceo svet uvek vrti oko njih samih i samo su na sebe i isključivo sebe fokusirani.
Ekstrapolacija??
Ma teško daš yebati batice...: )))))))))
Vidiš @Klonirani Šime koliko nemaš pojma o životu i ni o čemu maltene.Desi falko, ajde da zajedno hranimo narcise u nama
Najgori su maligni narcisi. Ako si gledala Mindhunter svi oni najgori monstrumi poput Edmund Kemper su imali za roditelje upravo nadrqane maligne narcise.Zato pitam da li psiholog, jer ne znam da li se svi narcisi pojavljuju pred drugima na unforman način, možda ne
Možda nisu svi blagoglagoljivi, možda su i eksplicitno narcistični
Nznm, ono što znam da je da je sve deo nas, makar i skriveni, pa i ovo što pišemo ovuda
ajdemo, mada bih preferirao divlje ljubičice, u dvorištuDesi falko, ajde da zajedno hranimo narcise u nama
Lepo sam rekla da si pravi mudracajdemo, mada bih preferirao divlje ljubičice, u dvorištu
"Pre par godina, kada sam počeo da zarađujem nešto para, imao sam običaj da svake jeseni odem u obližnji staklenik i kupim pedeset i dve lukovice narcisa. Ubrzo zatim, odlazio bih u zadnje dvorište u kući mojih roditelja sa špilom od pedeset i dve, voskom pokrivene karte koje bi zavitlao preko travnjaka. Gde god da je karta pala, tu bih zasadio jednu od lukovica...
I došlo proleće, posle narcisa koji su svetu pričali svoj tanani mali haiku i rasuli svoj hladni, nežni miris, ostaci bezbrojne papirnate ljuske lukovice obaveštavaju nas da će leto uskoro doći i da je sada vreme da pokosimo travu. Ništa što je jako jako dobro i ništa što je jako jako loše nikada ne traje jako jako dugo."
(Generacija X, Daglas Kopland )
Da, kompleksnije je puno nego što se čini. Ne može se postaviti dg preko dopisivanja i to možeš reči samo ako ga lično poznaš.Kompleksnije je... Narcisi obicno nisu otvoreni zenomrsci ko sinke, fini su i slatkorecivi... on je sirov i bljuje vatru na sve jer nije uspeo da se odrzi ni sa jednom zenom, i umesto da izabere bilo koji drugi nacin trazenja iste, on dangubi ovde s temama iz kojih vristi ocaj, to je sve