hajde da gledamo film...

• Začetnik teme Začetnik teme jayme
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drage moje forumashice ili forumashi kako kad vas idi pozivi na sex...
Mene strasno nervira kad me decko zove kod njega da gledamo film. Da mi napravi veceru. Zove me na masažu. I sve tako nesto a u stvaru nista od toga vec zove na sex.
Sto lepo ne kaze dodji na sex...

Zato sto je mulac i previse obraca paznju kako ces reagirati, da te ne uvredi kao. Treba te pozvati da mu oribas pod bez gacica.

Mene strasno nervira kad me decko zove kod njega da gledamo film. Da mi napravi veceru. Zove me na masažu. I sve tako nesto a u stvaru nista od toga vec zove na sex.

A što se uzbuđuješ oko toga! Bitno je da ti znaš što te zove pa ako ti se hoće ti odeš ako ti se neće ti reci da si taj film već gledala.

Niste vi meni oupste shvatili. Ja ne volim kad se on pravi sav fin ni slucajno da pomene rec na s a kamoli sex. Kao da nikada nije pomislio na to sav nevin tu prica neke price a cim udjem na vrata sve potrga sa mene. Nije da se ja bunim pa nisam ni otisla da buljim u ekran citavo vece. Ali nervirame ta nevinost s njegove strane, sve dok ne prodjem kroz vrata.

Eto sad ja ispade najgora a samo hocu da budem otvorena... Nece neke skrivene pozive..
Uglav nista ne bude ni od filma ni od vecere... Samo sex.
Ne zalim se ja neko sam htela da znam kako to kod vas ide, da li otvoreno pozivate ili ne

Pa ti zauzmi stav :)
Kazi. Ako si rekao vecera, onda vecera nema sexa :) i uvedi embargo na "tvrdjavicu" dok se ne najedes :)
:hahaha:

Па сад, ја то стварно нисам тако доживљавала.
Воли ме и нормално је да поред секса жели и нешто да учини за мене.
Жели и да причамо, да се смејемо па и да погледамо неки филм, зашто да не.
Ваљда те тако зове зато што себе доживљава као твог дечка а не као крес-варијанту.

Niste vi meni oupste shvatili. Ja ne volim kad se on pravi sav fin ni slucajno da pomene rec na s a kamoli sex. Kao da nikada nije pomislio na to sav nevin tu prica neke price a cim udjem na vrata sve potrga sa mene. Nije da se ja bunim pa nisam ni otisla da buljim u ekran citavo vece. Ali nervirame ta nevinost s njegove strane, sve dok ne prodjem kroz vrata.

Znaci ne prija ti sto je lepo vaspitan coek:dash:bas te treba tretirati onako ****

Ma meni ovo liči na provokaciju, na onaj oglas "ništa mi ne treba, samo se qrčim".
Koliko bi forumašica volelo da bude sa zadnjim namerama pozvano na gledanje filma...
A kad te poozove zašto mu ne kažeš: "Jao, rado bih, ali mi se nešto priebalo. Al' kad se tebi gleda film nema veze, gledaj ti, snaći ću se ja s nekim drugim".

Back