HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
video jesam ali nigde ne pise da si ti helena...to0 me je zbunilo.....dobra si si cica + plavusa....![]()
hvala, hvala... jel mi taj plus zato shto volish plavushe ili shto sam "plavusha"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
video jesam ali nigde ne pise da si ti helena...to0 me je zbunilo.....dobra si si cica + plavusa....![]()

hvala, hvala... jel mi taj plus zato shto volish plavushe ili shto sam "plavusha"...![]()
hehe... pa dobro... makar da se chupam s onim, farbam se...![]()
da li sam chesto "plava" shta mislish?8-)
hehe... ako borg bude htela da me linchuje reci cu joj da sam bila plava...il da brishemo vishak, a?
kako god...lepa si na slici..a kako si inace u prirodi...???
serem... nisam losha, ma gde losha, kad malo bolje razmislim extra sam... 8-) opet serem... ne veruj mi nishta... lazem te...
u prirodi sam zlo koje hoda...serem... nisam losha, ma gde losha, kad malo bolje razmislim extra sam... 8-) opet serem... ne veruj mi nishta... lazem te...
![]()
jednom recju:
dominira![]()
tipicna zena....cenim iskrenost....![]()
u prevodu, sve su zene iskrene? :shock:
ono si sto si.......opet da ponovim ti...ne poznajem te da bih pricao iskreno o tebi..
![]()
tachno... kisss tebi zato shto sve znash...![]()
Kad ne lazu!![]()
chek sad malo, sam ja tipichna zena il nisam? :shock:
nikada ne veruj zeni koja laze...![]()

Ma, ne veruj zeni nikad,
narocito ako je plava!![]()
nemam pojam ko si ti...kao predstavljas se kao helena sto je prva laz...a to je tipicno za zenu sto je istina...![]()
jok... vidish kako greshish... ja se ne predstavljam imenom helena vec nikom helena... razlika je ogromna... tj. ovaj vid predstavljanja znachi da ne lazem vec priznajem da mi to nije ime, to mi je nik!!!![]()
moja prva ljubav..al prirodna plavusa sa plavim ocima
e ovo ti je vec mnogo glupo... ne nego sam doshla ovde da se nadje dobrovaljac da napishe knjigu o meni...mislim, mogao bi i film da se uradi po njoj i da se zgrne silna lova i sl. znam, ali, nije mi to zelja, razumesh... i josh me napadash da lazem?! ne chini li ti se da je to prilichno drsko od tebe a ne samo glupo?
![]()
alo bre... ti si stvarno glup!!! ko se bre predstavlja lazno? gde sam ja to rekla da se zovem helena? si ti normalan bre? znash li ti shta znachi "nik"? da mi je nik "hobotnica" jel bi pomislio da sam morska zverka a da nosim nik "orao" mislio bi da znam da letim il shta? preporuchujem ti da se saberesh malo...