Hairy pussy

Glup ili bolestan?

• Da li sam glup i trebam da idem na lechenje

• Da li sam samo glup?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e ovo ti je vec mnogo glupo... ne nego sam doshla ovde da se nadje dobrovaljac da napishe knjigu o meni...:roll: mislim, mogao bi i film da se uradi po njoj i da se zgrne silna lova i sl. znam, ali, nije mi to zelja, razumesh... i josh me napadash da lazem?! ne chini li ti se da je to prilichno drsko od tebe a ne samo glupo? :evil:

stani malo sa lupetanjem u prazno..ako se lazno predstavljas kao Helena to je istina...ali to je lazno jer to nije tvoje pravo ime....ne napadam te..rekoh vec da si lepa zena...

:
alo bre... ti si stvarno glup!!! ko se bre predstavlja lazno? gde sam ja to rekla da se zovem helena? si ti normalan bre? znash li ti shta znachi "nik"? da mi je nik "hobotnica" jel bi pomislio da sam morska zverka a da nosim nik "orao" mislio bi da znam da letim il shta? preporuchujem ti da se saberesh malo...

ti..ti se licno predstavljas lazno..nick je kao tvoj stit od stvarnosti..da si lignja kao naziv nicka,znao bih da si cevokoliko bice ,a ne mekusac...ko jos komunicira se morskim bicima..zadnji je poginuo od raze koliko se secam..ne mogu da se saberem jer sam pijan...odro sam se od vodtke i piva...:D:D;)

Back