Hairy pussy

Glup ili bolestan?

• Da li sam glup i trebam da idem na lechenje

• Da li sam samo glup?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Svevlad

Zainteresovan član
Poruka
473
Ponekad vam se smuči od hemije na jeziku koju po sebi razmazuju "urbane" ribe. Čovek ne može pristojno ni da poliže pi.cu, a da se gotovo ne otruje od kojekakvih kremica za intimnu higijenu. Pi.ce su im gotovo svima obrijane ili pod konac podšišane i ne mirišu više na pravu pi.cu, nego na deterdžent za pranje posuđa. Mi koji naplaćujemo usluge, kao i oni koji imaju često seksualnog partnera tipa "Seks i grad", imamo često stomačnih problema upravo zbog tih preparata.
Stoga, često poželim da poševim pravu seljanku koja se plahnula na potoku i izribala svoju dlakavu, veliku pi.cu domaćim sapunom... Pravu čobanku, Zlatiborku... One su zdrave za prirodan seks - ne smrde po cigaretama, niti imaju gastritis od litra kafe koliko popiju urbane očajnice... one mirišu na beli lukac, sir, mleko, na zdravlje... crvene su u licu, a i pi.ce su im nekako rumenije, zdravije, toplije, srdačnije... svrše vrlo brzo i žestoko, tako da vam vaginalnim mišićem dobrano stegnu prangiju... to je zato što obavljaju fizičke poslove, pri čemu se napinju i jačaju sve mišiće na telu, pa tako i vaginalne... Posebno me pale zato što ih baš briga za frizuru dole... ostavljaju da raste onako kako je Bog zapovedio... To ih štiti i od raznih infekcija, koje su kod "urbanih" riba česte...

Hoću zdravu seljanku!!!

Pitanja:

Za momke - volite li prirodne dlakavuše? (kao na slici: http://www.hairypussypics.net/ll/h24/JESDX035.JPG
Za devojke - brijete li vašu pi.cu?

Kliko se hvalish ja mislio ti si vec pola srbije kresno.A to josh nisi probo neku seljancicu,i ti si mi neki hebac.cuti i bezi u selo trazi nesto ekoloshko cisto pa kad nadjes da se javish i svima da ispricash svoje dozivljaje.Jel si dobijo domaci zadatak shta cekash.

livija:
3. svevlade, stvarno....... pa kad ti karash??? :shock:

Juče, danas, sutra... svaki dan karam... za razliku od većina forumaša/forumašica... a ovde dolazim da se zezam sa očajnicima i očajnicama... neke da tešim, neke da ugnjetavam... po prirodi sam malo sadista... ćale me tukao mnogo dok sam bio mali... šta da se radi... sudeći po avataru i ti voliš fazon "Tarantino", ha? :lol:

savic dr:
Kliko se hvalish ja mislio ti si vec pola srbije kresno.A to josh nisi probo neku seljancicu,i ti si mi neki hebac.cuti i bezi u selo trazi nesto ekoloshko cisto pa kad nadjes da se javish i svima da ispricash svoje dozivljaje.Jel si dobijo domaci zadatak shta cekash.

E, moj doktore, doktore... ko te pusti da prođeš školu... ccccc... :lol:

Slušaj, "doktore", ja sam doktor za tebe. Ako smesta ne prestaneš da masturbiraš, nećeš moći da kresneš niti jednu ribu posle, jel znaš ti to? :lol:

Svevlad:
E, moj doktore, doktore... ko te pusti da prođeš školu... ccccc... :lol:

Slušaj, "doktore", ja sam doktor za tebe. Ako smesta ne prestaneš da masturbiraš, nećeš moći da kresneš niti jednu ribu posle, jel znaš ti to? :lol:
Jeb ote ti si josh ovde za domaci si zaboravio.Morace ponovo Tata da te istuce. malo te tuko u detinjstvu.Ili je preterao pa nesto ti u glavi nije u redu proveri se ti ja ti to preporucujem onako ko stariji covek.

savic dr:
Jeb ote ti si josh ovde za domaci si zaboravio.Morace ponovo Tata da te istuce. malo te tuko u detinjstvu.Ili je preterao pa nesto ti u glavi nije u redu proveri se ti ja ti to preporucujem onako ko stariji covek.

Dakle, matori drkad.žija? Uf, čoveče, ima li šta grozomornije na svetu od tebe, ej...? Što ne nađeš neku babu i prestaneš ovde da čitaš šta mladi ljudi pišu... to ti je materijal za drkicu, ha? :lol:

Pa sta cu stariji covek moram da trazim inspiraciju. Na tako mlade vatrene kao sto si ti se palim ma mozda bih i tebe,Mozda bi se smirio odma bi postao miran, stalozen,tih, i bio bi moja devojcica.

protiv opadanja kose?nego pitam se da li ostaviti i pazuha ili ...?
posto za dve nedelje dolazi u srbiju od danas se i ne kupam :lol: tj samo vodom nista gelovi i te hemije

Slične teme

Back