Hairy pussy

Glup ili bolestan?

• Da li sam glup i trebam da idem na lechenje

• Da li sam samo glup?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naravno, Banshee. :D Prosli put nisam ni sebe castila, ali sad kad dodjem, pravim jednu zurezu, sa sve susenim i vlaznim butkama, a tvoj zadatak je da dovuces doktora! :)
kako cu njega,vidis da je bolesljiv :( ae dogovoricemo se nesto :D
ova Banshee bi samo htela nesto za dzabe...kao u rimejku onog kineskog filma.."Pritajena shtekara,skrivena sponzorusha".
i ti imas sto naloga pa? :)

ajde idi davi nekog kome si interesantan :)

...mozzda je najbolje da se nadjete i porawnate rachune, pa popijete po neku u kafani preko poota, pa se slikate , pa metnete slichke owde, pa mi konjmentarishemo, pa nemam pojma:oops::confused:
aj zdrawo...

nemoj ti meni "da drugi ne ozebu"-baci sliku...uostalom "škakljive slike" za mene nisu golotinja, nego, recimo, nešto, zanimljivo što si radio, pa te uslikakali ili kao moje, gde poziram, a nemam blage veze, kako se to radi...

ocigledno mnogo manje nego ti!

Pa znash kako...imala sam i ja problem sa nedostatkom kilograma do pre par meseci. I to nije uopshte neshto chime bi se ja hvalila. A sada...sudeci po slici, mogu da procenim laichki da imam oko 6,7 kila vishje od nje. Shto se mene tiche taman, poshto sam kukala kako hocu da se ugojim.
A zaista nema potrebe da upadash sa takvim svadjalachkim stavom...nisam imala nikakvu loshu nameru.

Back