Хаг против Тијанића

evo i ja velicam ratka mladica pa nek dodju da me uhapse zbog toga. stoka okupatorska

1140553558_0.jpg

ZIVEO RATKO MLADIC SRPSKI HEROJ !

Da još malo doprinesem veličanju herojskog lika i djela!!!:super::super::super::super:

Nigde ne stoji da pametni ljudi ne žale Srbe. Pametni ljudi žale sve koji su mrtvi zbog idiJota koji su odrasli sa ovcama i vukovima, a onda došli da kolju ljude. Takvih imaš na sve strani. Sramotno je što su yayare poput tebe lek za vlastite komplekse našli u pljuvanju sunarodnika neistomišljenika, i spletkarenju i ubacivanju reči u usta.

Zapad je uvek bio uz Srbe, ali su Srbi bili protiv zapada, jer im je bilo bitnije da se ubijaju i kolju, nego da imaju suživot sa normalnom svetom. Zato se pojedinci i dan danas lože na Staljina, kolhoze i pre svega votku.

Ma naravno!!! A u televizoru žive mali ljudi i sutra će padati evri sa neba!!!

BEOGRAD, 03.12.2008

PRESS
TIJANIĆ ZA PRESS:

CINKARE ME HAGU

Ukidanje serije „Moj rođak sa sela" tražio je službenik kancelarije Haškog tribunala. Stvarno ne znam ko, na staljinistički način, RTS prijavljuje Hagu

Kompletan tekst možete pročitati sutra nakon 09 časova izjutra i u sutrašnjem izdanju dnevnog PRESS-a.

ĐOKO KESIĆ

Portparol tuzilastva Olga Kavran demantovala je navode da je haski tuzilac,trazio ukidanje serije na RTS-u.
-O tome sam cula iz medija,ikao sto sam vec ponovila,te informacije su pogresne,rekla je Kavranova,dodasi da se tuzilac Bramerc prilikom poslednje posete Beogradu nije sastajaosa predstavnicima NVO imedija,odnosno da nije imao nikakve susrete osim zvanicnih.
danasnje "Vesti"

Portparol tuzilastva Olga Kavran demantovala je navode da je haski tuzilac,trazio ukidanje serije na RTS-u.
-O tome sam cula iz medija,ikao sto sam vec ponovila,te informacije su pogresne,rekla je Kavranova,dodasi da se tuzilac Bramerc prilikom poslednje posete Beogradu nije sastajaosa predstavnicima NVO imedija,odnosno da nije imao nikakve susrete osim zvanicnih.
danasnje "Vesti"
Sve ovo dokazuje da je Sasa Tijanic, o kome kao coeku mislim sve najgore, mag svog posla. Ovakav marketinski potez jos nisam videla. Iskreno, bez obzira na njegove ljudske (ne)kvalitete, volela bih da izgradi jak nacionalni servis sa najboljim programom. Moja licna zelja je da na RTS vidim Utisak, Poligraf i vise od pola Vedranove informativne redakcije ( mada je sve to vise u domenu naucne fantastike ).

Back