HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim da takva oruzja za masovno unistenje postoje.

u originalu TESLA COIL CANNON koristi se za ometanje u unistenje svega sto je elektronskou odredjenom radiusu,moze da se koristi za unistavanje aviona,ometanje i unistavanje brodova,kao i sveg drugog sto koristi elektroniku...Takodje salje jake eloktro varnice koje unistavaju sve na svom putu..poput groma...samo sto niko nije tacno dokazao da to oruzije stvarno postoji....;)

Tako je.
Tada je ostavio parametre u sefu NBS.

Vidis, ja sam cuo drugaciju pricu, i to mnogo realniju.
Nikola Tesla je u Beograd dosao na poziv Djordja Stanojevica (covek koji je upalio prvu sijalicu u Bg), kako bi popularisao elektricitet. Zauzvrat je dobio novac za otplatu kockarskih dugova u koje je zapao.

E sad...'de bas kockarskih dugova...
Koji je ono naucnik odsekao sam sebi jajca da ne bi ni pogledao zenu? Iz razloga da bi ostao pribran radu...:think:

Vidis, ja sam cuo drugaciju pricu, i to mnogo realniju.
Nikola Tesla je u Beograd dosao na poziv Djordja Stanojevica (covek koji je upalio prvu sijalicu u Bg), kako bi popularisao elektricitet. Zauzvrat je dobio novac za otplatu kockarskih dugova u koje je zapao.

Ne verujem u tu pricu, Tesla je imao gomilu mecena u USA, pare njemu nisu bile problem.

Ključ za ovo oružje Tesla je odneo u grob, jer da ga je bilo kome ostavio , dao bi mu vatru s kojom bi zapalio svet i spržio celu planetu. Nažalost to je sada moguće i drugim sredstvima (termonuklearna bomba, atomske bombe itd)...
No Tesla je želeo da spreči ratove ovim svojim otkrićem, tako što bi svaku zemlju, ma koliko malu učinio neosvojivom i za najjačeg agresora!!!
Sprečen je u tome. U principu, ratovi se uglavnom vode iz ekonomskih razloga, a povodi su samo varnice koje treba da prerastu i izazovu globalni požar...
O tehničkoj strani ovog Teslinog otkrića možda neki drugi put...

Sada ce te mi se smejati, a dodje mi i sam sebi da se smejem...
Kada je pocelo bombardovanje, u stvari malo pre toga (kada su javili da je nato zver krenula) prva misao mi je bila "videce oni boga svoga, nije dzaba Tesla bio nas)...Bio sam uveren 70% da imamo tajnog keca u rukavu (teslin stit) i da ce ga natovci "nayebhati".

Kada sam cuo da se vode borbe iznad Beograda, jako, jako sam se razocarao....
Ipak, previse sam ocekivao, i ispao sam sebi smesan...i danas mislim isto koliko sam naivan bio (sreca, nisam to nikome pricao okolo)
A sve to iz slepog besa i nemoci prema agresoru..

Back