Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upoznati smo sa katasrofom na Haitiu- preko 100000 poginulih i oko 200000 povredjenih! Danas se jos jednom zemlja zatresla pod nogama Haicana, unevsi dodatni nemir! Da ne duzim, razmisljala sam o svemu tome i zapitala se- da li postoji mogucnost da se vestackim putem izazovu zemljotresi razorne jacine? Odnosno, da li je moguce da su hmmmm... pa npr.SAD na sebi poznat nacin prouzrokovale ove zemljotrese u cilju "smirivanja" nestabilne politicke situacije u toj zemlji?![]()
pirox ta karta ti nista ne valja, od kad je to afrika i evropa sa leve strane? Znaci ti nama dajes netacne informacije a vidim i da krijes odakle si, sto znaci da si mozda umesan u to.. Zasto si izazvao zemljotres na haitiju? Pa sramota..

Šta reče?Pa taj seizmički monitor povezan sa svim senzorima u svetu,i daje podatke u sekundu čim su potresu preko četri magnitude.A to je trenutno stanje na monitoru.pirox ta karta ti nista ne valja, od kad je to afrika i evropa sa leve strane? Znaci ti nama dajes netacne informacije a vidim i da krijes odakle si, sto znaci da si mozda umesan u to.. Zasto si izazvao zemljotres na haitiju? Pa sramota..
Ja pripadam sebi.Zašto bi ja morao pripadati nekoj organizaciji samo zato što sam u nečemu obrazovan? Znači ako neko zna činjenice taj je terorista,zlo,zavera itd?I sad mi tu iznosi neke podatke, izbegava da mi odgovori na pitanje.. Ko zna kojoj ti organizaciji pripadas.
Nisam na zemlju već na ljude.Nemoj da me ljutiš jer će te tresti zemljotres.Aha, ti si besan na ovu zemlju i onda si odlucio da taj bes iskalis na nevinim ljudima sa haitija. Zar te ne grize bar malo savest? I stalno mi pricas nesto tu izokola izbegavajuci da mi konkretno odgovoris na neka pitanja. Ko te je platio? Koliko? Zasto haiti?
Zato bas Haiti.....
da nije blizu venecuela jos bi se moglo i poverovati u slucajnost![]()