HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
151686_tmb_147196478_1.jpg

Ne moram da dokazem da nije istina...to i ne radim.
Samo necu da verujem u nesto sto nije dokazano.
To bi se kosilo sa mojim nacinom razmisljanja - postoje indicije, ali niko da ponudi dokaze, a cula nas cesto varaju, tako da ponovljivi eksperiment jedino prihvatam kao dokaz.
Verovanje da ce zima biti toplija od leta, nije merilo za odluku da li kupiti drva za ogrev.
Volim stvari da su stabilne i nepromenjive....i da ne traze veru ili poverenje.
Ako sumnjam u nesto ili nekog, pokusam da proverim.Pa tek onda preduzimam akciju.

Konkretno, ne mogu da verujem da niko nije dosao na ideju da organizuje pracenje aviona koji prelecu i za koje postoji sumnja da zaprasuju, nekom HD kamerom sa velikim zumom, da bi se videlo prskaju li ili je duzina trajanja kontrailsa proizvod hemijskog sastava goriva.

Indicije da postoji nešto zlokobno po nas je po meni dovoljan razlog da se za to zaineresujem. To nema veze sa čulima.
To je geopolitičko pitanje i ako ti sa svojih 40 i kusur godina misliš da će ti zvanični mediji obelodaniti zvaničnu verziju upotrebe tehnologije koja može da se zloupotrebi grdno se varaš.
To što ti voliš da su stvari stabilne i nepromenljive to je tvoja stvar, niko te neće pitati ništa o tome, radiće onako kako su planirali, ti (kao i ja) si za njih samo parazit na zemlji koji troši resurse.

parazitirajmo skupa . :worth: mislim da vojska srbije vec raspolaze nekim slicnim oruzjima jer ju nato nebi onako izbombardirao bez veze . evo u siriji opci kaos vec godinu dana pa nikome u americi ne pada na pamet da tamo salje vojsku .

Kako sam skoro doznao.
Reporter poznatog i cenjenog casopisa ,,Trece Oko`` otisao je u Barajevo da se licno uveri o istinitosti tvrdnji o HAARP anteni koja je navodno postavljena.
Sam reporter nakon detaljne analize,zakljucio je da se radi o obicnoj anteni namenjenoj mobilnoj telefoniji.

Hvala na paznji!!!

Kako sam skoro doznao.
Reporter poznatog i cenjenog casopisa ,,Trece Oko`` otisao je u Barajevo da se licno uveri o istinitosti tvrdnji o HAARP anteni koja je navodno postavljena.
Sam reporter nakon detaljne analize,zakljucio je da se radi o obicnoj anteni namenjenoj mobilnoj telefoniji.

Hvala na paznji!!!
nije tako bilo i nije treće oko nego FB reporter. on je prvo objavio senzacionalističku vest o konačnom dokazu postojanja Haarpa sa sve slikom Telenorovog stuba i kad smo se živi ismejali u komentarima, tek sutradan je izmenjen tekst :)

hm....jes,Barajevac.....nema bre Srbi,opasni ste...poceli od sporeta na drva,Smederevca a za nepunih pola veka dogurali do naucnofantasticnog naoruzanja sutrasnjice,HAARP-a Barajevca

Back