HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U pravu si potpuno,lete i po noci.Evo pogledajte nebo zadnja dva dana,aviona u toku dana skoro da nema. Za sada su iz nekog razloga stali.Ja sve ljude na forumu pozivama da odu na sajt www.flightradar24.com,i neka pogledaju raspored aviona na nebu.To je realni prikaz aviona u datom momentu na nebu u celom svetu.Imate cak i mogucnost konektovanja u pilotsku kabinu,u kojoj mozete ocitati parametre leta (tip aviona,medjunarodni-jedinstveni broj leta,kopaniju koja je vlasnik aviona,visinu aviona,gde leti,mesto koje trenutno nadlece). U toku vikenda sem poredio,gledao sam uporedo na nebo,i na kartu leta na pomenutom sajtu,koje daje opet ponavljam,zvanicni prikaz svih civilnih letelica na nebu,i premiteo sam da iznad naseg neba 10 aviona nije bilo eidentirano na radarskom snopu. Bili su na nebu iznad centralne Srbije, ali na zvanicnom radarskom osmatranju ih nije bilo. Pitam se zasto.

U pravu si potpuno,lete i po noci.Evo pogledajte nebo zadnja dva dana,aviona u toku dana skoro da nema. Za sada su iz nekog razloga stali.Ja sve ljude na forumu pozivama da odu na sajt www.flightradar24.com,i neka pogledaju raspored aviona na nebu.To je realni prikaz aviona u datom momentu na nebu u celom svetu.Imate cak i mogucnost konektovanja u pilotsku kabinu,u kojoj mozete ocitati parametre leta (tip aviona,medjunarodni-jedinstveni broj leta,kopaniju koja je vlasnik aviona,visinu aviona,gde leti,mesto koje trenutno nadlece). U toku vikenda sem poredio,gledao sam uporedo na nebo,i na kartu leta na pomenutom sajtu,koje daje opet ponavljam,zvanicni prikaz svih civilnih letelica na nebu,i premiteo sam da iznad naseg neba 10 aviona nije bilo eidentirano na radarskom snopu. Bili su na nebu iznad centralne Srbije, ali na zvanicnom radarskom osmatranju ih nije bilo. Pitam se zasto.

Zato sto su to neobelezeni avioni NATO pakta u misiji zaprasivanja atmosfere.

Super!

Znaci teroristi sada mogu mnogo preciznije da planiraju svoje akcije.

Broj preleta preko neke zemlje, kao i vrstu, tip aviona, mogu samo zvanicne sluzbe da saznaju, i distribucija takvih informacija spada u domen vojne tajne. Mozda si mislio na civilne letove?

A meni je nesto tesko da poverujem da ce B-2 da podatke o svom polozaju i preletu postavi na internet...u stvari, bilo koji avion veci od "cesne", mislim da osim kontroli leta nece dati svoje podatke nekom mudzahedinu koji ceka u Afganistanu sa "iglom", a ima internet konekciju...

:rotf:

Nadam se da nisi bio ozbiljan???

:hahaha:
Евидентирани су СВИ авиЈони, али ОН зна да 10 није...
Ебте, ала имамо Чакова Нориса по форуму...
Па шта прдите овуда, у борбу са пацовима неба...
Руши бре то...
:hahaha:

Sistem Haarp jeste sistem radio antena instaliranih u severnoj americi (citaj Kanadi).Takve iste antene postoje i na seveu Evrpe i preuzimaju signal iz kanada i salju ga manjim stanicama (predajnicima) po celom svetu.Sistem ne prouzrokuje zemljotrese,niti druge elementarne nepogode,vec radi na sistemu slanja elekto magnetnih talasa,na odredjenoj frenkvenciji (otprilike 9 herca). Stvar je jako jako ozbiljna. Mozak svakog coveka funkcionise na toj frenkvenciji,i mozak prima signale,i salje naloge nasem telu (komunicira),takodje preko elektromagnetnih talasa te frenkvencije. Sa tim sistemom nije moguce upravljati ljudima,ali jeste moguce upravljati nasem raspolozenjem,zdravljem. Narusavanjem elektromagnetnog polja,koje ima svako telo oko sebe,neka vrsta prirodne zastite,obolevanje organizma od razlicitih bolesti je gotovo neizbezno.
Ako jos tome dodamo i zaprasivanje iz aviona razlicitim otrovima,koje je ocigledno,narod na ovim prostorima a i sire,moze sa pravom reci da su predmet eksperimenta. Prvo ce nas razboliti,usput ce usavrsiti novo orudje,a zatim nam ponuditi skupe lekove koji ce nam ublaziti boli,ali nas nikada nece izleciti. Vojna i faramceutska industrija ce biti presrecne i jako jako bogate,a narod ce da umire u mukama i da se bavi beznacajnim problemima,po sistemu zavadi pa vladaj (koja je vlada bolja,zasto je ulje 180 dinara,ko je veci demokrata).Ako neko sumlja da se otrovi ne prosipaju,neka se popne kao ja danas na krov kuce,zgrade,i neka pogleda kakva paucina je razapeta po crepovima,i zasto je naj vise ima na tv antenama i antenama od vajrlesa.
Volio bi da nisam u pravu,time ne bih brinuo za buducnost,ali bojim se da nam je ta ista buducnost poprilicno crna i sumorna.
HAARP radi na frekvenciji od 2,8 - 10MHz...i sve ostalo napisano nema veze s mozgom

ako je to supertajno oružje za misliš da bi stvarno rekli u kom opsegu frekvencija radi?
pa i nije supertajno oružje, nego projekat univerziteta Stenford, koji ima primenu i u vojne svrhe. A frekventni opseg se orjentaciono lako odrede prema veličini antene. ovo su klasični kratkotalasni dipoli...

Nek' si mu kazao. Nego...tih "dipola" sam vidjao i ovde u mojoj blizini...da ti ih slikam da protumacis sta su? Mislim, mnogo losih stvari mi se desava, pa da nije neko ukljucio skalameriju? :rotf:
slikaj i postavi. radio-amateri koriste godinama antene u KT opsegu i neke liče na ove antene. ali lokacije VLF transmitera nisu nikakva tajna i one su dostupne na internetu...sa tačnom frekvencijom i snagom kojom emituju

33okt4k.png

Poslednja izmena:
Kako možeš ti da dokažeš da to nije istina?

Ne moram da dokazem da nije istina...to i ne radim.
Samo necu da verujem u nesto sto nije dokazano.
To bi se kosilo sa mojim nacinom razmisljanja - postoje indicije, ali niko da ponudi dokaze, a cula nas cesto varaju, tako da ponovljivi eksperiment jedino prihvatam kao dokaz.
Verovanje da ce zima biti toplija od leta, nije merilo za odluku da li kupiti drva za ogrev.
Volim stvari da su stabilne i nepromenjive....i da ne traze veru ili poverenje.
Ako sumnjam u nesto ili nekog, pokusam da proverim.Pa tek onda preduzimam akciju.

Konkretno, ne mogu da verujem da niko nije dosao na ideju da organizuje pracenje aviona koji prelecu i za koje postoji sumnja da zaprasuju, nekom HD kamerom sa velikim zumom, da bi se videlo prskaju li ili je duzina trajanja kontrailsa proizvod hemijskog sastava goriva.

slikaj i postavi. radio-amateri koriste godinama antene u KT opsegu i neke liče na ove antene. ali lokacije VLF transmitera nisu nikakva tajna i one su dostupne na internetu...sa tačnom frekvencijom i snagom kojom emituju

Ma ovo je neko veliko cudo, ima otprilike 20 m u visinu, izgleda kao vodoravno postavljena riblja kost, duzine oko 10m i sirine, najmanje 5...
Rekaobih da je to neka vojska ili nesto...ali bi bilo interesantno da postavim slikui napalim raju....:)

Back