HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prezivesmo prvi dan,uglavnom:worth:
Ne znam za vas ali meni je juce bio
uzasno tezak dan,jedva sam disala...
nervoza neopisiva,jedva sam se suzdrzala nekoliko puta
na poslu a i kuci da sagovornika ne oduvam!!!
Noc...nije lose prosla,ponovo sam sanjala,nakon dosta vremena...
Sve u svemu,ova kisa mi apsolutno ne smeta kao sto to ume da cini,
sta vise...odgovara mi i ne bih ja tu nista menjo....
Dan 2....:think:

Prezivesmo prvi dan,uglavnom:worth:
Ne znam za vas ali meni je juce bio
uzasno tezak dan,jedva sam disala...
nervoza neopisiva,jedva sam se suzdrzala nekoliko puta
na poslu a i kuci da sagovornika ne oduvam!!!
Noc...nije lose prosla,ponovo sam sanjala,nakon dosta vremena...
Sve u svemu,ova kisa mi apsolutno ne smeta kao sto to ume da cini,
sta vise...odgovara mi i ne bih ja tu nista menjo....
Dan 2....:think:
To je nova inovacija na HAARP-u.

HAARP-ovana si, a i ne znaš da si HAARP-ovana. :D

ne znam,ja juče videla par tekstova,neće da dižu paniku valjda,gde znam45km WNW of Valdez, Alaska 2012-10-12 13:44:24 61.320°N 147.107°W 1.5
pa što misliš da su plagnuli HAARP,tek tako da troše struju?:D
a zvirni koliko zemljotresa na Aljasci,nisu tu čista posla :think:

samo jedan taj dan

45km WNW of Valdez, Alaska 2012-10-12 13:44:24 61.320°N 147.107°W 1.5

mućka se,mućka...
witch-cauldron.gif

Sistem Haarp jeste sistem radio antena instaliranih u severnoj americi (citaj Kanadi).Takve iste antene postoje i na seveu Evrpe i preuzimaju signal iz kanada i salju ga manjim stanicama (predajnicima) po celom svetu.Sistem ne prouzrokuje zemljotrese,niti druge elementarne nepogode,vec radi na sistemu slanja elekto magnetnih talasa,na odredjenoj frenkvenciji (otprilike 9 herca). Stvar je jako jako ozbiljna. Mozak svakog coveka funkcionise na toj frenkvenciji,i mozak prima signale,i salje naloge nasem telu (komunicira),takodje preko elektromagnetnih talasa te frenkvencije. Sa tim sistemom nije moguce upravljati ljudima,ali jeste moguce upravljati nasem raspolozenjem,zdravljem. Narusavanjem elektromagnetnog polja,koje ima svako telo oko sebe,neka vrsta prirodne zastite,obolevanje organizma od razlicitih bolesti je gotovo neizbezno.
Ako jos tome dodamo i zaprasivanje iz aviona razlicitim otrovima,koje je ocigledno,narod na ovim prostorima a i sire,moze sa pravom reci da su predmet eksperimenta. Prvo ce nas razboliti,usput ce usavrsiti novo orudje,a zatim nam ponuditi skupe lekove koji ce nam ublaziti boli,ali nas nikada nece izleciti. Vojna i faramceutska industrija ce biti presrecne i jako jako bogate,a narod ce da umire u mukama i da se bavi beznacajnim problemima,po sistemu zavadi pa vladaj (koja je vlada bolja,zasto je ulje 180 dinara,ko je veci demokrata).Ako neko sumlja da se otrovi ne prosipaju,neka se popne kao ja danas na krov kuce,zgrade,i neka pogleda kakva paucina je razapeta po crepovima,i zasto je naj vise ima na tv antenama i antenama od vajrlesa.
Volio bi da nisam u pravu,time ne bih brinuo za buducnost,ali bojim se da nam je ta ista buducnost poprilicno crna i sumorna.

Da li je ovo juče i danas bio akt dobre volje od strane Tajne svetske vlade, ili ustupak velikom mudu iz Sindikata srpske policije, koji je pre nekoliko dana digao dreku protiv chemtrails-a, tek, danas celog dana nad Novim Sadom nije bilo zaprašivanja iz aviona. Nebo je bilo potpuno čisto. Znači da može da bude čisto, odnosno prođe bez trovanja. A letelo je toliko mnogo aviona, koji su iza sebe ostavljali contrails-e, kao pre 30-ak i više godina, a koji su nestajali posle najduže jednog minuta. Dakle, dan može da prođe bez chemtrails-a. Mene niko ne plaća da ćutim ili negiram chemtrails, pa mi stoga nije jasno zašto ima ljudi koji za 0.00 € (ili neke druge valute) negiraju postojanje chemtrails-a, iako postoji gomila dokaza, pored ostalog i današnji ovako lep i sunčan dan, bez oblaka i chemtrails-a po nebu, a naročito na izlasku i zalasku Sunca. Mislite o tome...

Da li je ovo juče i danas bio akt dobre volje od strane Tajne svetske vlade, ili ustupak velikom mudu iz Sindikata srpske policije, koji je pre nekoliko dana digao dreku protiv chemtrails-a, tek, danas celog dana nad Novim Sadom nije bilo zaprašivanja iz aviona. Nebo je bilo potpuno čisto. Znači da može da bude čisto, odnosno prođe bez trovanja. A letelo je toliko mnogo aviona, koji su iza sebe ostavljali contrails-e, kao pre 30-ak i više godina, a koji su nestajali posle najduže jednog minuta. Dakle, dan može da prođe bez chemtrails-a. Mene niko ne plaća da ćutim ili negiram chemtrails, pa mi stoga nije jasno zašto ima ljudi koji za 0.00 € (ili neke druge valute) negiraju postojanje chemtrails-a, iako postoji gomila dokaza, pored ostalog i današnji ovako lep i sunčan dan, bez oblaka i chemtrails-a po nebu, a naročito na izlasku i zalasku Sunca. Mislite o tome...

Da s'tim što sad prskaju noću, pa kad se probudiš oni su se već raspršili.
Nebo je beličasto preko dana, nije plavo, a beličasto je kad se aerosoli rasprše po atmosferi.
Mislite i o tome.

Back