HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Iz razloga što neki tvrde nešto što u radio tehnici i antenskoj tehnici nemoguće. I ističu da su bolje upoznati sa tom tehnikom. Ako i ti ističeš da si bolje upoznat sa radio tehnologijom možemo da diskutujemo o tome na malo višem nivou kao radio tehničari. Ako nisi upoznat sa radio tehnologijom čemu ovakav tvoj post?

A zašto tebi smeta, to što neki tvrde da su bolje upoznati sa radiotehnikom od tebe, a pri tom tvrde nemoguće.
Njihova upućenost u radiotehniku ili njihova laž da su upućeni u radiotehniku trebao bi biti njihov problem, a ne tvoj.
Ovaj post ne služi da ja pokažem da sam bolje upoznat sa radiotehnikom nego ti niti bolje od bilo koga ovde, zato mislim da nema potrebe da samo zbog toga diskutujemo na "višem nivou".
Ovaj post ima nameru da pozove na razmišljanje o sopstvenim dostignućima ne samo iz radiotehnike.

[/QUOTE]
Ovde neki nemaju nameru nešto da nauče stoga poučavanje nevaspitane dece na forumu je apsolutno besmisleno. Oni su tu da se zabavljaju kroz sprdačenje a ne da pročitaju nešto poučno i da diskutuju o tome ozbiljno. To ima svoj naziv i odgovarajuće tretiranje svidelo se to tebi ili ne.
Pitanje je u koju grupu ti spadaš.
[/QUOTE]
Svrstaj me u koju god grupu voliš, svejedno mi je.
Onaj ko pribegava jednostavnim i malicioznim nazivima, ne bi trebao da učestvuje u diskusiji, jer to joj nikako ne doprinosi, naprotiv minira je, osim naravno ako sam ne uživa u takvom uništavanju i nalazi nekakvu satisfakciju u malicioznom čašćavanju neistomišljenika.
Nijedno poučavanje nije besmisleno onome ko ima o čemu da pouči, ali poučavanje onoga koji ne želi da bude poučen, je obično pametovanje, smaranje, davljneje. Baš zato da se obeshrabre oni koji "su tu da se zabavljaju kroz sprdačenje", preporučuje se da poučava samo onaj ko je ozbiljno pitan i to samo o onome o čemu je pitan,
ako zna, naravno.

A zašto tebi smeta, to što neki tvrde da su bolje upoznati sa radiotehnikom od tebe, a pri tom tvrde nemoguće.
Njihova upućenost u radiotehniku ili njihova laž da su upućeni u radiotehniku trebao bi biti njihov problem, a ne tvoj.
Ovaj post ne služi da ja pokažem da sam bolje upoznat sa radiotehnikom nego ti niti bolje od bilo koga ovde, zato mislim da nema potrebe da samo zbog toga diskutujemo na "višem nivou".
Ovaj post ima nameru da pozove na razmišljanje o sopstvenim dostignućima ne samo iz radiotehnike.

.
Ja sam otvoreno pozvao svakog da pričamo na nivou radio tehničara ako misle da je nešto moguće. I u čemu je tebi sada problem? Jeli ti nemaš nekog skim možeš da se svađaš pa si našao mene ili ćeš prihvatiti moj poziv da diskutujemo ozbiljno na nivou radio tehničara i u vezi teme. Koje je tvoje dostignuće osim da tragaš da se svađaš. Nećeš da pričamo ozbiljno,ali hoćeš da se svađaš. Veruj mi ja ti nisam lek za tvoje psihičke probleme. Ili prihvati da diskutujemo u vezi teme malo ozbiljnije ili zadrži za sebe to što ti smeta.

Svrstaj me u koju god grupu voliš, svejedno mi je.
Onaj ko pribegava jednostavnim i malicioznim nazivima, ne bi trebao da učestvuje u diskusiji, jer to joj nikako ne doprinosi, naprotiv minira je, osim naravno ako sam ne uživa u takvom uništavanju i nalazi nekakvu satisfakciju u malicioznom čašćavanju neistomišljenika.
Nijedno poučavanje nije besmisleno onome ko ima o čemu da pouči, ali poučavanje onoga koji ne želi da bude poučen, je obično pametovanje, smaranje, davljneje. Baš zato da se obeshrabre oni koji "su tu da se zabavljaju kroz sprdačenje", preporučuje se da poučava samo onaj ko je ozbiljno pitan i to samo o onome o čemu je pitan,
ako zna, naravno.

Onaj ko pribegava sprdačenju jer nema ništa ozbiljno i pametno da kaže ne bi trebao da učestvuje u diskusiji. Dalje pozivam da iznosimo znanje koja je u vezi teme ako treba na višem nivou. A umesto da prihvatiš tu ponudu ti pribegavaš lupetanju i dokazuješ da nemaš ništa pametno da kažeš već samo da drugog optužuješ. Ti ako misliš da sa jednom antenom može praviti HAARP efekat izvoli,pa postavi podatke,analize i objašnjenje na osnovu stečenog znanja koje imaš,a ja ću isto to učiniti. Pa da vidimo ko je bliže istini. A detinajste optužbe i kritike zadrži za sebe. To nije u vezi teme niti priliči odraslom čoveku. Sem ako nisi dete. Ondak je druga priča.

Poslednja izmena:
.
Ja sam otvoreno pozvao svakog da pričamo na nivou radio tehničara ako misle da je nešto moguće. I u čemu je tebi sada problem? Jeli ti nemaš nekog skim možeš da se svađaš pa si našao mene ili ćeš prihvatiti moj poziv da diskutujemo ozbiljno na nivou radio tehničara i u vezi teme. Koje je tvoje dostignuće osim da tragaš da se svađaš. Nećeš da pričamo ozbiljno,ali hoćeš da se svađaš. Veruj mi ja ti nisam lek za tvoje psihičke probleme. Ili prihvati da diskutujemo u vezi teme malo ozbiljnije ili zadrži za sebe to što ti smeta.

Onaj ko pribegava sprdačenju jer nema ništa ozbiljno i pametno da kaže ne bi trebao da učestvuje u diskusiji. Dalje pozivam da iznosimo znanje koja je u vezi teme ako treba na višem nivou. A umesto da prihvatiš tu ponudu ti pribegavaš lupetanju i dokazuješ da nemaš ništa pametno da kažeš već samo da drugog optužuješ. Ti ako misliš da sa jednom antenom može praviti HAARP efekat izvoli,pa postavi podatke,analize i objašnjenje na osnovu stečenog znanja koje imaš,a ja ću isto to učiniti. Pa da vidimo ko je bliže istini. A detinajste optužbe i kritike zadrži za sebe. To nije u vezi teme niti priliči odraslom čoveku. Sem ako nisi dete. Ondak je druga priča.

Upoznat si ti ko Marica u Solid Works.

Bar ćuti kad nemaš pojma.

capture2mi.jpg

Za mog druga :plez:

A ti mora da si Ivica. :hahaha:

Pirke, aj spusti malo loptu i prestani da dosađuješ sa tim serviserskim znanjima.

HAARP je nešto o čemu ćute i američki i ruski stručnjaci, a i ovo malo informacija koje su dostupne po internetu su verovatnije dezinformacije.

To što si ti učio o antenama i emisionoj tehnici sa ovim čudom nema mnogo veze.

Antene i predajne snage su ovde sasvim nebitne u odnosu na ukupnu planetarnu sliku .

Atmosfera je izolator velikog kondenzatora zvanog planeta i energije koje su dostupne su ogromne.

Ovo čudo od skalamerije u kombinaciji sa aluminijumom koji neobeleženi avioni puštaju u atmosferu dovodi do pražnjenja te energije u zonama koje odrede oni koji upravljaju.

Pošto nisu jedini koji to rade, na planeti je u toku partija šaha u kojoj igrači povlačenjem poteza pokušavaju da predvide i izazovu odgovarajući ishod.

Nekad jedni zeznu druge, a nekad drugi zeznu prve.

Pirke, aj spusti malo loptu i prestani da dosađuješ sa tim serviserskim znanjima.

HAARP je nešto o čemu ćute i američki i ruski stručnjaci, a i ovo malo informacija koje su dostupne po internetu su verovatnije dezinformacije.

Antene i predajne snage su ovde sasvim nebitne u odnosu na ukupnu planetarnu sliku .

Atmosfera je izolator velikog kondenzatora zvanog planeta i energije koje su dostupne su ogromne.

Ovo čudo od skalamerije u kombinaciji sa aluminijumom koji neobeleženi avioni puštaju u atmosferu dovodi do pražnjenja te energije u zonama koje odrede oni koji upravljaju.

Pošto nisu jedini koji to rade, na planeti je u toku partija šaha u kojoj igrači povlačenjem poteza pokušavaju da predvide i izazovu odgovarajući ishod.

A pa tu su i kemtrejlsi upleteni?... pa naravno... A šta rade reptili? :lol: I jesu li Maje predvidele HAARP?

..kako se jasno vide provokatori i prodane duse na temi...ne mogu da verujem da postoje ljudi koji veruju da je ova susa i temperatura prirodna...odnosno da nije vestacki napravljena...pih dobro je da ne svracam vise ovde...

..kako se jasno vide provokatori i prodane duse na temi...ne mogu da verujem da postoje ljudi koji veruju da je ova susa i temperatura prirodna...odnosno da nije vestacki napravljena...pih dobro je da ne svracam vise ovde...

Da, da... suša usred leta je nešto totalno neočekivano i nepriridno. Msm, pa kada je još pa bila suša usred leta... :roll:

Pa ajmo ondak da lupetamo kao u zabavište. Koju loptu ćeš ti da spustiš Ivice?

Ti znaš šta čime šta ima veze. Znaš samo da je Ivica i Marica zalutala i naišla kod veštice koja eksperimentiše sa HAARP-om preko jedne antene da skuva Ivicu i Maricu. :hahaha:

Antene i predajne snage su nebitne jer je antena od čokolade. Jel tako?

Ti da toliko znaš o HAARP-u ne bi ti bio nik buudala. :hahaha:

Šta kažeš kondenzator planeta???? Da nisu kondenzator slatkiši a planeta od čokolade sa visoko energetskom kalorijom. I ta kalorija sve pršti u zonama gde deca konzumiraju slatkiše. Tako dok jedu slatkiše jednu zeznu drugog u šahu i eto uticaj HAARP-a.

Druže, pa ja još nešto i naučio od tebe. Sprdačenje kada neko ozbiljno priča je baš zabavno. Moram ja ovo češće da primenjujem

Od HAARP-a sve pršti jel da? :hahaha::hahaha::hahaha:

A pa tu su i kemtrejlsi upleteni?... pa naravno... A šta rade reptili? :lol: I jesu li Maje predvidele HAARP?

Ma kemtrejlsi su odkad zla veštica potpalila peć,pa iz dimnjaka stvaraju tragovi na nebu. Reptili kao reptili. A pčelica Maja šaputala kako će zla veštica HAARP-ovati decu na planeti da ih skuva. Zato sve pršti i seva od HAARP-a. :hahaha:

Kako da vodim smislen razgovor s majstor Pirketom kad on siroma ne zna ni šta je kondenzator, a hoće da priča o temi.

Da, majstor Pirke, planeta je kondenzator ogromnog kapaciteta koji se stalno puni EM zračenjem sunca a razlika potencijala između jonosfere i litosfere je ogromna.

Atmosfera je izolator koji menja svoje dielektrične karakteristike u zavisnosti od toga koliko je jonizovana određena zona.Tada dođe do pražnjenja koje se u prostonarodnom jeziku zove munja ili grom.
Pršti i grmi.

tesla-5.jpg

tesla_04.jpg
Što se Paganka tiče, on verovatno razume o čemu ovde govorim, al se pravi malo šaljiv okrećući na temu o reptilcima

Kako da vodim smisle razgovor s majstor Pirketom kad on siroma ne zna ni šta je kondenzator, a hoće da priča o temi.

Da majstor Pirke, planeta je kondenzator ogromnog kapaciteta koji se stalno puni EM zračenjem sunca a razlika potencijala između jonosfere i litosfere je ogromna.

Atmosfera je izolator koji menja svojedielektrične karakteristike u zavisnosti od toga koliko je jonizovana određena zona.Tada dođe do pražnjenja koje se u prostonarodnom jeziku zove munja ili grom.
Pršti i grmi.

tesla-5.jpg

tesla_04.jpg
Što se Paganka tiče, on verovatno razume o čemu ovde govorim, al se pravi malo šaljiv okrećući na temu o reptilcima

Da, ja ne znam šta su kondenzatori. Pa to su za tebe te bombonice! Jel tako?

Očigledno ti se napunio tvoj kondenzator kada si se ze zabuudalio kako ti i nik kaže. :hahaha: Ili da te zovem majistor buudala. :hahaha: Jel ti se napunio kondenzator u tvojoj jonosferi i litosferi? Možda zato pucaš od pameti!!!!!! :hahaha:

A šta je izolator kod tebe da budeš dielektrični normalan? :hahaha: Nešto te ti joni Jovanovi mnogo zahebali u određenoj zoni pa ti sve pršti i grmi kod tebe. :hahaha: Brate mili majistore, ti jesi stvarno majistor. Odavno se nisam ovako zabavljao. Nemoj da menjaš nik nikada.

Da, Paganko razume o čemu pričaš. On čeka još reptile da daju glas tvom prštenju i grmljenju u tovjoj jonosferi. Nešto ti taj tvoj HAARP mnogo zaheban. :hahaha:
Naravno da se pravi šaljiv kada kod tebe sve nešto pršti i grmi. :hahaha:

Poslednja izmena:
Da, ja ne znam šta su kondenzatori. Pa to su za tebe te bombonice! Jel tako?

Očigledno ti se napunio tvoj kondenzator kada si se ze zabuudalio kako ti i nik kaže. :hahaha: Ili da te zovem majistor buudala. :hahaha: Jel ti se napunio kondenzator u tvojoj jonosferi i litosferi? Možda zato pucaš od pameti!!!!!! :hahaha:

A šta je izolator kod tebe da budeš dielektrični normalan? :hahaha: Nešto te ti joni Jovanovi mnogo zahebali u određenoj zoni pa ti sve pršti i grmi kod tebe. :hahaha: Brate mili majistore, ti jesi stvarno majistor. Odavno se nisam ovako zabavljao. Nemoj da menjaš nik nikada.

Da, Paganko razume o čemu pričaš. On čeka još reptile da daju glas tvom prštenju i grmljenju u tovjoj jonosferi. Nešto ti taj tvoj HAARP mnogo zaheban. :hahaha:
Naravno da se pravi šaljiv kada kod tebe sve nešto pršti i grmi. :hahaha:

Blago tebi, siroma nemaš baš nikakve predstave o onom o čemu se ovde priča.

Što se mog nicka tiče, znam da ne znaš šta znači, al uzdrži se od blamiranja i komentarisanja nečega što ne razumeš.

http://forum.krstarica.com/showthre...na-Katoličanska-Crkva?p=22723097#post22723097

Poslednja izmena:
Blago tebi, siroma nemaš baš nikakve predstave o onom o čemu se ovde priča.

Što se mog nicka tiče znam da ne znaš šta znači , al uzdrži se od blamiranja i komentarisanja nečega što ne razumeš.

Siromah si ti majistore što ti se pune kondenzatori u tvojoj jonosferi i litosferi. Pitaj Ivicu i Maricu o čemi ti pričaš? Ali tek kada ti se kondenzatori napune.:hahaha:

Pa tvoj nik znači da si HAARP-ovan preko kondenzatora u tvojo jonosferi i litosferi. Ništa to nije čudno.
Gle ko mi priča ko da se uzdržava. Tek počinjem da se zabavljam. Ajde pričaj mi još kako pršti i grmi kod tebe od HAARP-a pošto se ti u to razumeš kao Ivica i Marica u televizor. :hahaha:

Pirke, ti ne znaš ni to što misliš da znaš.

Plus si na tinejdžerskom nivou razgovora.

Idi s milim Bogom, al prestani da se praviš neki poznavalac kad očigledno ništa ne znaš nit oćeš da razumeš kad ti čovek lepo pojasni.

Što mi nije mozak ko tvoj mozak bar jedno popodne, da se sit odmorim.

Back