Iz razloga što neki tvrde nešto što u radio tehnici i antenskoj tehnici nemoguće. I ističu da su bolje upoznati sa tom tehnikom. Ako i ti ističeš da si bolje upoznat sa radio tehnologijom možemo da diskutujemo o tome na malo višem nivou kao radio tehničari. Ako nisi upoznat sa radio tehnologijom čemu ovakav tvoj post?
A zašto tebi smeta, to što neki tvrde da su bolje upoznati sa radiotehnikom od tebe, a pri tom tvrde nemoguće.
Njihova upućenost u radiotehniku ili njihova laž da su upućeni u radiotehniku trebao bi biti njihov problem, a ne tvoj.
Ovaj post ne služi da ja pokažem da sam bolje upoznat sa radiotehnikom nego ti niti bolje od bilo koga ovde, zato mislim da nema potrebe da samo zbog toga diskutujemo na "višem nivou".
Ovaj post ima nameru da pozove na razmišljanje o sopstvenim dostignućima ne samo iz radiotehnike.
[/QUOTE]
Ovde neki nemaju nameru nešto da nauče stoga poučavanje nevaspitane dece na forumu je apsolutno besmisleno. Oni su tu da se zabavljaju kroz sprdačenje a ne da pročitaju nešto poučno i da diskutuju o tome ozbiljno. To ima svoj naziv i odgovarajuće tretiranje svidelo se to tebi ili ne.
Pitanje je u koju grupu ti spadaš.
[/QUOTE]
Svrstaj me u koju god grupu voliš, svejedno mi je.
Onaj ko pribegava jednostavnim i malicioznim nazivima, ne bi trebao da učestvuje u diskusiji, jer to joj nikako ne doprinosi, naprotiv minira je, osim naravno ako sam ne uživa u takvom uništavanju i nalazi nekakvu satisfakciju u malicioznom čašćavanju neistomišljenika.
Nijedno poučavanje nije besmisleno onome ko ima o čemu da pouči, ali poučavanje onoga koji ne želi da bude poučen, je obično pametovanje, smaranje, davljneje. Baš zato da se obeshrabre oni koji "su tu da se zabavljaju kroz sprdačenje", preporučuje se da poučava samo onaj ko je ozbiljno pitan i to samo o onome o čemu je pitan,
ako zna, naravno.

I jesu li Maje predvidele HAARP?